Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέμα ωρών η άφιξη του Alisson στο Liverpool!

Θέμα ωρών η άφιξη του Alisson στο Liverpool!

Αναγνωρίζει τη μεγάλη αξία του Alisson,ο Strootman.

Οριστική συμφωνία της Liverpool με τη Roma για μεταγραφή του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Alisson Becker στα 75 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το Sky Italia, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από τον έγκυρο James Pearce της Liverpool Echo, οι Reds συμφώνησαν και με τον διεθνή Βραζιλιάνο goalkeeper. Ο Alisson Becker θα υπογράψει 5ετες συμβόλαιο με τη Liverpool.

Η ομάδα του Jürgen Klopp κινήθηκε πολύ γρήγορα και συμφώνησε με τη Roma, πριν προλάβει να κινηθεί η Chelsea για την απόκτησή του. Ο παίκτης βρισκόταν στη Σαρδηνία για διακοπές μαζί με την οικογένειά του και θα πετάξει άμεσα για το Liverpool, ώστε να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή.

Πρόκειται για την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία. Ο Βραζιλιάνος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Jürgen Klopp και αποφάσισε, ότι η Liverpool είναι η κατάλληλη επιλογή για τον ίδιο και για την καριέρα του.

Η γυναίκα του Alisson Becker έδειχνε να προτιμούσε το Λονδίνο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, όμως έδωσε και εκείνη το πράσινο φως, ώστε να προχωρήσει η μετακίνηση του βασικού τερματοφύλακα της Βραζιλίας στο Anfield.

Τα Ιταλικά μέσα και η Liverpool Echo είναι σίγουροι, ότι το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και οι Reds θα έχουν τον νέο τους τερματοφύλακα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool αναμένεται να ενσωματωθεί στην Pre season της ομάδας στη Γαλλία, δηλαδή μετά την επιστροφή των Reds από το την Αμερική.

Απόλυτη επιβεβαίωση για τη συμφωνία με Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com