Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοκκινίζει ο Alisson – Προλαβαίνει Chelsea η Liverpool!

Κοκκινίζει ο Alisson – Προλαβαίνει Chelsea η Liverpool!

Η Liverpool χθες το μεσημερί κατέθεσε πρόταση-μαμούθ στη Roma ύψους 62 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Alisson Becker.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία ανέφεραν, ότι ο Alisson δείχνει να προτιμάει τους Reds, όμως ο σύλλογος της Ρώμης θέλει ένα ποσό τουλάχιστον στα 66 εκατομμύρια λίρες. Ο τερματοφύλακας δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει το φετινό καλοκαιρί από την Ιταλία, όμως οι Reds δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτησή του.

Μετά τη συμφωνία της Real Madrid με την Chelsea για την μεταγραφή του Thibaut Courtois στο Santiago Bernabeu έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ, αγγλικά δημοσιεύματα ήθελαν την ομάδα του Λονδίνου να είναι έτοιμη να κάνει δυνατό μπάσιμο για τον Βραζιλιάνο goalkeeper της Roma. Το γεγονός αυτό, είναι ικανό να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την τιμή πωλησής του βασικού τερματοφύλακα της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε επικοινωνία με τον Γερμανό τεχνικό της Liverpool, Jürgen Klopp και έδειξε να προτιμάει να αγωνιστεί στο Anfield, παρά στο Stamford Bridge.

Τα Ιταλικά μέσα σήμερα το πρωί αναφέρουν, ότι η μεταγραφή έχει σχεδόν κλείσει, καθώς οι Reds έχουν ανεβάσει την προσφορά τους στα 75 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο γνωστός, Ιταλός δημοσιογράφος, Gianluca Di Marzio ανέφερε, ότι η μετακίνηση του Alisson στο Anfield μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες ή μέρες, καθώς ο παίκτες είναι αποφασισμένος να μην παραμείνει στο Olimpico και έχει εκφράσει την προτίμησή του στη Liverpool.

Οι Reds δείχνουν διατεθειμένοι να φτάσουν στα 75 εκατομμύρια-ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα, ώστε να αποκτήσουν τον διεθνή Βραζιλιάνο, Alisson Becker, καθώς είναι ο εκλεκτός του Jürgen Klopp για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Fabrizio Romano η Liverpool, εφόσον ανέβασε την προσφορά της στα 75 εκατομμύρια ευρώ, και έφτασε σε συμφωνία με τη Roma. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για τις λεπτομέρειες του deal και η μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Για την οριστική συμφωνία μεταξύ της Liverpool και της Roma επιβεβαιώνει και ο έγκυρος Paul Joyce, καθώς και οι Chris Bascombe, James Pearce και Dominick King. Οι Reds κινήθηκαν πιο γρήγορα από την Chelsea και βρίσκονται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεγάλης μεταγραφής.

Το ενδεχόμενο να κατέθεσει πρόταση στη Roma η Chelsea δεν έχει αποκλειστεί ακόμη, όμως η Liverpool είναι εκείνη που έχει συμφωνήσει με την Ιταλική ομάδα και έχει την άδεια να μιλήσει με τον παίκτη.

Έτοιμη να μιλήσει με τον Alisson η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com