Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βόμβα 70 εκατομμυρίων της Liverpool για Alisson!

Βόμβα 70 εκατομμυρίων της Liverpool για Alisson!

Αποφασισμένη για την απόκτηση του Βραζιλιάνου διεθνή τερματοφύλακα, Alisson Becker από τη Roma παρουσιάζεται η Liverpool, καθώς κατέθεσε πρόταση στην Ιταλική ομάδα για την απόκτησή του.

Οι Reds σύμφωνα και με το Ιταλικό Sky Sports, αλλά και με τους James Pearce και Chris Bascombe κατέθεσαν πρόταση αγοράς στη Roma ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Νωρίτερα, ο Gianluca Di Marzio είχε αποκαλύψει τις επαφές μεταξύ των δύο ομάδων και επίσης, ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται πιο κοντά στη Liverpool από ότι στην Chelsea. Για το λόγο αυτό υπάρχει πιθανότητα να ανέβει η τιμή πώλησης του Βραζιλιάνου.

Η Roma παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Alisson Becker, αν ικανοποιηθούν οι οικονομικές τις απαιτήσεις. Τα Ιταλικά μεσα, επίσης αναφέρουν, ότι ο goalkeeper μίλησε με τον Jürgen Klopp και δείχνει να προτιμάει να έρθει στη Liverpool.

Το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ αποτελεί ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα, κάτι που σημαίνει ότι οι Reds επιθυμούν να προχωρήσουν σε σημαντική ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Η πρόταση σε λίρες αγγίζει τα 62 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρει ο James Pearce, τα 53 θα δοθούν αμέσως στη Roma και τα υπόλοιπα 9 θα έχουν μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Η Roma φαίνεται να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 75 εκατομμύρια ευρώ, όμως οι Reds είναι αισιοδόξοι, ότι θα ολοκληρωθεί το deal.

O Alisson με τα χρώματα της Roma.
Πρόταση για Alisson η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com