Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά Ισπανοί και Ιταλοί για Cillessen και Alisson αλλά…

Ξανά Ισπανοί και Ιταλοί για Cillessen και Alisson αλλά…

Αναμένει προτάσεις για Alissson η Roma.

Το θέμα της απόκτησης ενός τερματοφύλακα είναι ακόμη ανοικτό για τη Liverpool και τις τελευταίες ώρες σενάρια ήθελαν τους Reds να έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις τόσο για την απόκτηση του Alisson Becker, όσο και του Jasper Cillessen.

Για τον Ολλανδό τερματοφύλακα της Barcelona, η ομάδα του Jürgen Klopp δεν ενδιαφέρεται. Παρά τα συνεχόμενα ρεπορτάζ των Ισπανών για ενδιαφέρον και πρόταση στη Barcelona για την απόκτησή του, ο παίκτης δεν βρίσκεται στη λίστα του Γερμανού τεχνικού.

Όσο για την περίπτωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Roma τα πράγματα έχουν κάπως διαφορετικά. Ναι μεν, ο goalkeeper είναι στη λίστα του Jürgen Klopp και υπήρχε ενδιαφέρον στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, όμως αυτό έμεινε στάσιμο και δεν προχώρησε. Δεν υπάρχει διάθεση για την ώρα από πλευράς Liverpool να ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του Alisson.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο διεθνής Βραζιλιάνος βρίσκεται πιο κοντά στην Chelsea από ότι στη Liverpool. Παρά το γεγονός αυτό, τα Ιταλικά μέσα συνεχίζουν να γράφουν καθημερινά για προτάσεις των Reds στη Roma. Για την ιστορία, ο Ιταλικός σύλλογος είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τον βασικό της τερματοφύλακα με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Πολλά γράφονται για Cillessen και Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com