Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jean-Michel Aulas: “ Ίσως πάει στη Liverpool ο Fekir “

Jean-Michel Aulas: “ Ίσως πάει στη Liverpool ο Fekir “

Οι Reds μετά την απόκτηση του Xherdan Shaqiri θα συνεχίσουν την καλοκαιρινή τους ενίσχυση με την απόκτηση ενός δεκαριού και ίσως ενός τερματοφύλακα. Για την πρώτη θέση υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η περίπτωση του Nabil Fekir.

Εδώ και μερικές ημέρες ο Γάλλος άσος έχει ξεκαθαρίσει στη Lyon, οτι επιθυμεί να πάει μόνο στη Liverpool, καθώς αποτελεί όνειρό του να αγωνιστεί στο Anfield. Ο Nabil θέλει να αρχίσουν ξανά άμεσα οι διαπραγματεύσεις, όμως να υπάρξει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων αυτή τη φορά.

Αν και ακόμη δεν έχει σημειωθεί κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων, ο Jean-Michel Aulas μίλησε ξανά για τον Fekir. Αυτή τη φορά στο le10sport.com.

“ Φαίνεται, ότι η Liverpool μπορεί να επιστρέψει για την απόκτηση του Fekir. Αυτά διαβάζω στα media, δεν έχω κάποια άλλη πληροφόρηση εγώ. Η μεταγραφή του απέτυχε τον Ιούνιο, όμως εκείνος δεν έχει επηρεαστεί.”

“ Ίσως πάει στη Liverpool, ίσως σε άλλη ομάδα. Όμως, αν παραμείνει στη Lyon θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή σεζόν και για αυτόν και για εμάς. ”

Ίσως έρθει στη Liverpool ο Fekir σύμφωνα με τον Aulas.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com