Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση της Liverpool για Alisson Becker

Καμία πρόταση της Liverpool για Alisson Becker

Θέλει διακαώς τον Alisson η Liverpool.

Στο τελευταίο φιλικό των Reds με την Tranmere Rovers ο Loris Karius υπέπεσε σε ένα νέο λάθος, το οποίο οδήγησε σε γκολ της Tranmere με αποτελέσμα να αρχίσει ξανά η συζήτηση για το θέμα του goalkeeper. Φυσικά ένα από τα ονόματα, που ακούγονται έντονα είναι εκείνο του Alisson Becker.

Ο παίκτης βρισκόταν με την Εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου και κράτησε το μηδέν στην εστία του 3 φορές, όμως γνώρισε τον αποκλεισμό στα προημιτελικά.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί το InsiderRoma, καθώς και άλλα Ιταλικά μέσα έκαναν λόγο για πρόταση της ομάδας του Jürgen Klopp για την απόκτηση του Βραζιλιάνου. Μάλιστα, έκαναν και αναφορά στο ποσό της πρότασης και αυτό άγγιζε τα 60 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η Roma ήθελε πάνω απο 70.

Όλα όσα υποστήριζαν οι Ιταλοί δεν ισχύουν, καθώς σύμφωνα με τον έγκυρο David Maddock οι Reds δεν έχουν έρθει σε επαφή ούτε με τον ίδιο τον παίκτη αλλά ούτε και με τη Roma.

Η Liverpool όντως ενδιαφερόταν για την περίπτωση του Alisson στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, όμως πλέον το ενδιαφέρον έχει παγώσει και έχει ατονήσει αρκετά.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια διάθεση από την ομάδα να ξεκινήσει επαφές με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα ή με τη Roma.

Ο Jürgen Klopp, εξάλλου στηρίζει τον Loris Karius, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του.

Παγώμενο το ενδιαφέρον των Reds για Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com