Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fekir ξεκαθάρισε στη Lyon ότι θέλει να έρθει στη Liverpool!

Ο Fekir ξεκαθάρισε στη Lyon ότι θέλει να έρθει στη Liverpool!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας οδεύει προς το τέλος του, καθώς έχουν απομείνει μόνο δύο αγώνες για την ολοκλήρωσή του και οι εξελίξεις στην περίπτωση του Nabil Fekir έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο David Maddock ο Γάλλος άσος συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τους ιθύνοντες της Lyon και τους ξεκαθάρισε, ότι θέλει να αγωνιστεί στη Liverpool.

Οι Fekir και Aulas συναντήθηκαν 2 φορές κατά την περιόδο παραμονής του Γάλλου στη Ρωσία και συμφώνησαν να συνεχιστούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων αμέσως μετά το τέλος του Mundial και αυτή τη φορά να υπάρξει συμφωνία.

Ο παίκτης συζήτησε με τον ατζέντη του, Jean-Pierre Barnes τους ακριβείς λόγους, για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του στο Anfield τον προηγούμενο μήνα και πλέον είναι διατεθειμένοι να βρούν μια λύση. Ο μόνος λόγος που έκαναν πίσω οι Reds και προσπάθησαν να ρίξουν το ποσό της μεταγραφής ήταν ο παλιός τραυματισμός του Γάλλου στο γόνατο.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως η Liverpool δεν θα διαπραγματευτεί με τους όρους της προηγούμενης συμφωνίας, αλλά θα θέσει νέους όρους και νέο ποσό μεταγραφής, το οποίο θα είναι κάτω από τα 53 εκατομμύρια λίρες, το ποσό δηλαδή που είχε συμφωνηθεί πριν χαλάσει η μεταγραφή.

Οι Reds θα ξεκινήσουν ξανά συζητήσεις για την απόκτηση του Fekir μόνο αν ο Aulas φανεί πρόθυμος να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της συμφωνίας και να ρίξει το ποσό της πώλησης του παίκτη.

Ο πρόεδρος της Lyon είναι γνωστό, ότι είναι αρκετά δύσκολος στις διαπραγματεύσεις, όμως από τη στιγμή που ο Nabil του έχει κάνει σαφή την επιθυμία του, φαίνεται δύσκολο να του σταθεί εμπόδιο. Για τον παίκτη αποτελεί όνειρο να αγωνιστεί με τη φανέλα των Reds, σύμφωνα με τον Jean-Michael Aulas.

Κάνει τα πάντα για να έρθει στο Anfield ο Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com