Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά στην Cardiff o Grujic!

Κοντά στην Cardiff o Grujic!

Τραυματίστηκε χθες ο Marko Grujic.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Marko Grujic αναμένεται να δοθεί δανεικός στην Cardiff City για τη σεζόν 2018-19.Ο διεθνής Σέρβος, πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην ουαλική ομάδα και τα πήγε περίφημα, πραγματοποιώντας 14 εμφανίσεις και βοηθώντας σημαντικά στην πορεία της ομάδας προς την άνοδο στην Premier League.

Ο Grujic, βρέθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με την εθνική Σερβίας,αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Στη Liverpool,φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν τον παίκτη δανεικό για τη νέα χρονιά στην ομάδα του Neil Warnock,καθώς θεωρούν ότι ο ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο της Premier League θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να βελτιώσει αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού του.Εξάλλου και ο ίδιος ο Grujic,προτιμούσε την Cardiff από κάθε άλλη ομάδα,σε περίπτωση που δεν παρέμενε στους Reds.

Πάντως, η οριστικοποίηση της μεταγραφής θα καθυστερήσει, αφού πρέπει να διευθετηθούν κάποιοι όροι και από τις δύο πλευρές που σχετίζονται με το συμβόλαιο του Grujic.

Τη φανέλα της Cardiff αναμένεται να ξαναφορέσει ο Marko Grujic.
Τη φανέλα της Cardiff αναμένεται να ξαναφορέσει ο Marko Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com