Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο συμβόλαιο και για τον Taiwo Awoniyi?

Νέο συμβόλαιο και για τον Taiwo Awoniyi?

Νέο συμβόλαιο και για τον Taiwo Awoniyi?

Σύμφωνα με το TEAMtalk, η Liverpool, κατάφερε να «αποκρούσει» το ενδιαφέρον ομάδων και στην Αγγλία αλλά και στο εξωτερικό για τον παίκτη και να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο για να παραμείνει στο Anfield.

Από την Αγγλία, οι Chelsea, Tottenham και Manchester City θεωρείται ότι ήταν έτοιμες να προτείνουν συμβόλαιο στον παίκτη, ο οποίος είχε υπογράψει στη Liverpool το 2015 μετά από πρόταση ανθρώπων της που τον είχαν παρακολουθήσει στο Λονδίνο σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Barcelona και Inter Milan, προσπάθησαν επίσης να αποκτήσουν τον παίκτη, αλλά στη Liverpool, κινήθηκαν γρήγορα ‘δένοντας’ τον Νιγηριανό με νέο πενταετές συμβόλαιο, αφού πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη.

Ο Taiwo πάντως λόγω των κριτηρίων που ισχύουν για άδεια εργασίας θα πρέπει να δοθεί και πάλι δανεικός.

Ο Patrick Vieira, ήλπιζε να τον φέρει στη Nice, αλλά ο πρώην διευθυντής της Chelsea, Michael Enemalo, τον θέλει για δύο χρόνια δανεικό στη Monaco.

O Taiwo έχει 6 συμμετοχές με την Under 23s της Νιγηρίας και έχει δοθεί ως δανεικός κατά καιρούς στις FSV Frankfurt, NEC Nijmegen και Mouscron.

Στην τελευταία μάλιστα σκόραρε 10 φορές και έδωσε 7 assists τη σαιζόν 2017/18.

Υπέγραψε προερχόμενος από την Ακαδημία Imperial Soccer Academy του πρώην παίκτη της Wolves, Seyi Olofinjana για 400.000 λίρες και επειδή έχει προβλήματα με την άδεια εργασίας του, δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει την καριέρα του στο Anfield όπως θα ήθελε.

Νέο συμβόλαιο και για τον Taiwo Awoniyi?
Νέο συμβόλαιο και για τον Taiwo Awoniyi?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com