Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Woodburn: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Ο Ben Woodburn περιμένει από τη Liverpool να δείξει ακόμα περισσότερα πράγματα μετά τη νίκη με 7-0 επί της Chester!
O 18 χρονών παίκτης ήταν μέλος της ομάδας που κατέβασε ο Jurgen Klopp στο πρώτο ημίχρονο στο Swansway Chester Stadium αφού στη συνέχεια άλλαξε εντελώς την ενδεκάδα του.
Οι Κόκκινοι πέτυχαν μια άνετη νίκη με τέρματα των Harry Wilson (δύο), James Milner, Daniel Sturridge (δύο), Ryan Kent και Danny Ings.
Αποδείχθηκε μια θετική μέρα για τη Liverpool αφού από ένα ημίχρονο έπαιξαν και οι νέοι, Fabinho και Naby Keita.

Ο Woodburn πάντως πιστεύει ότι στο άμεσο μέλλον η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερα τις δυνατότητες της και δήλωσε: «Ήταν μια καλή νίκη και τα παιδιά έπαιξαν καλά.»
«Οι αντίπαλοι ήταν καλά οργανωμένοι, έδειξαν τι μπορούν να κάνουν και έδωσαν ότι καλύτερο αλλά νομίζω ότι εμείς δείξαμε την ποιότητα που διαθέτουμε. Τα πήγαμε καλά αλλά θα δείτε και άλλα.»
«Ήταν καλό» επιβεβαίωσε ο Ουαλός παίκτης για την ευκαιρία που του δόθηκε να παίξει- αν και πιο πίσω απ’ ότι συνήθως, γιατί έτσι απόλαυσε το γεγονός να καταλήγει η μπάλα πιο συχνά στα πόδια του.
«Παίρνεις συχνά τη μπάλα και έτσι μπορείς να δείξεις την ικανότητα σου στις πάσες, οπότε νομίζω ότι ήταν καλό να παίρνω τη μπάλα και να μοιράζω πάσες.»

Ο Keita έκανε επίσης εντύπωση με τη γεμάτη ενέργεια απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είναι μυστικό ότι ο παίκτης από τη Γουινέα αφήνει εντυπωσιασμένους τους συμπαίκτες του με τις ενέργειες του.
«Σίγουρα είναι ποιοτικός παίκτης και σίγουρα το απέδειξε αυτό» προσθέτει ο Woodburn.

Woodburn: "Μπορούμε ακόμα καλύτερα"
Woodburn: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com