Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk :»Μπορώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς -και θα το κάνω.»

Van Dijk :»Μπορώ να βελτιωθώ σε όλους τους τομείς -και θα το κάνω.»

Ο Van Dijk πιστεύει ότι μπορεί να ‘χτίσει’ και άλλο πάνω στην εντυπωσιακή μισή σαιζόν του στη Liverpool, επιμένοντας ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.
Η απόδοση του διεθνούς αμυντικού από την Ολλανδία ήταν ‘αυτοκρατορική’ κατά την διάρκεια των 22 εμφανίσεων του με τους Κόκκινους από την Πρώτη του Γενάρη.
Μαζί με τον συμπατριώτη του ,τον Gini Wijnaldum, έτυχε να επιστρέψουν στο Melwood την μέρα των γενεθλίων του(γίνεται 27 πλέον) αλλά αυτό δεν τον πείραξε καθόλου, αφού οι στόχοι του για τη σαιζόν 2018/19 είναι απλοί και ξεκάθαροι.
Να είναι καλύτερος από πέρυσι!
«Καταρχήν όταν έφτασα εδώ, είπα ότι θέλω να καταφέρω ότι είναι δυνατόν με αυτή την πανέμορφη ομάδα.» είπε ο Van Dijk στο liverpoolfc.com
«Θα γίνουν οι κάλτσες μας μούσκεμα στον ιδρώτα, αλλά θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχει αυτή τη σαιζόν. Ήμασταν πολύ κοντά πέρυσι για τρόπαια, αλλά προφανώς όχι και τόσο καλοί.»
«Μπορώ να βελτιωθώ σε κάθε τομέα του παιχνιδιού μου. Προς το παρόν χρειάζεται να βρεθώ σε πλήρη φυσική κατάσταση εξασφαλίζοντας ότι θα γίνω πιο δυνατός και καλύτερος από πέρυσι. Αναμφίβολα θα εργάζομαι κάθε μέρα και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να το πετύχω αυτό.»
Επειδή επέστρεψε λίγο πιο αργά σε σχέση με το γκρουπ των πρώτων 26 παικτών, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική, αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος του φιλικός αγώνας θα είναι ενδεχομένως το επόμενο Σάββατο, εναντίον της Bury.
«Αν όλα πάνε καλά, ελπίζω το επόμενο Σάββατο να πάρω τα πρώτα μου λεπτά συμμετοχής σε αγώνα. Θα δούμε» είπε το νούμερο 4 των Κόκκινων.
«Πάντως είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα και μπορούμε να ξεκινήσουμε πλέον τη δουλειά μας. Έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας και πρόκειται να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Ανυπομονώ γι αυτό» συνέχισε.
Ο Van Dijk παραδέχθηκε ότι ξεκινώντας την προετοιμασία την ημέρα των γενεθλίων σου, είναι μια μάλλον ασυνήθιστη εμπειρία.
Τόσο αυτός όμως όσο και ο προπονητής των τερματοφυλάκων, John Achterberg έτυχαν ενός ιδιαίτερου συμβάντος από τους παίκτες της ομάδας λόγω γενεθλίων.
«Τα δώρα ήταν όλα τα τεστ που χρειαζόμουν σήμερα» είπε. «Είναι παράξενο να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα στα γενέθλια σου, αλλά δεν παραπονιέμαι.» συνέχισε ο Ολλανδός.
«Όταν κάποιος έχει γενέθλια, οι υπόλοιποι πρέπει να του τα τραγουδάνε στη γλώσσα τους. Ήταν υπέροχο, ήταν πολύ καλό να το βλέπω και το απόλαυσα.» ολοκλήρωσε.

Προσωπική βελτίωση μέρα με τη μέρα θέλει ο Van Dijk.
Προσωπική βελτίωση μέρα με τη μέρα θέλει ο Van Dijk.

Επιμέλεια:Φάνης Φλώρος

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com