Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι να αποχωρήσουν άμεσα οι Markovic και Randall

Έτοιμοι να αποχωρήσουν άμεσα οι Markovic και Randall

Αποδέκτης σκληρής κριτικής έχει γίνει ο Lazar Markovic.

Η Liverpool χθες έδωσε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Chester και επικράτησε με το εμφατικό 0-7. Ο Jürgen Klopp χρησιμοποίησε συνολικά 22 παίκτες και ανάμεσα σε αυτούς δεν ήταν οι Lazar Markovic και Conor Randall.

Η απουσία τους από το χθεσινό φιλικό σημαίνει, ότι και οι δύο βρισκόνται πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Liverpool χωρίς καν να χρησιμοποιηθούν σε κάποιο φιλικό.

Ο Conor Randall πέρασε την περσινή σεζόν στη Hearts ως δανεικός και έκανε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διογρανώσεις με τους Σκωτσέζους. Έχει αγωνιστεί 8 φορές με τη φανέλα των Reds, όμως η τελευταια φορά ήταν στο Fa Cup της σεζόν 2016-17. Με τους Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez και Nathaniel Clyne είναι σχεδόν απίθανο να χρησιμοποιηθεί ξανά ο Randall.

Όσο αφορά τον Lazar Markovic, υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Βέλγιο και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα βρεθεί ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του είτε ως δανεικός είτε με κανονική μεταγραφή. Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην Anderlecht και πραγματοποίησε μόνο 8 εμφανίσεις.

Τελειώνουν οι Markovic και Randall.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com