Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn και Wilson θα πάρουν τις ευκαιρίες τους!

Woodburn και Wilson θα πάρουν τις ευκαιρίες τους!

Ίσως επιστρέψει νωρίτερα ο Harry Wilson.

Η Liverpool πρόκειται να αντισταθεί σε μελλοντικές προσφορές δανεισμού των δύο παικτών μέχρι ο Klopp να μπορέσει να ρίξει μία πιο προσεκτική ματιά σε δύο από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες του.
Και οι δύο ξεκίνησαν στο νικηφόρο με 7-0 φιλικό εναντίον της Chester, το Σάββατο, με τον Wilson μάλιστα να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.
Η απόδοση του μάλιστα παρακίνησε την Celtic να ζητήσει εκ νέου δανεισμό του παίκτη, με τη Liverpool όμως να αρνείται κοφτά οποιαδήποτε τέτοια σκέψη για τον Wilson.
Ένας βασικός λόγος βέβαια που επαναλαμβάνεται συνεχώς από τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των Κόκκινων είναι ο τρόπος με τον οποίον φέρθηκε σε προηγούμενους δανεισμούς άλλων παικτών η Celtic του Brendan Rodgers.
Πέρυσι για παράδειγμα η Celtic απέκτησε με δανεισμό τους Patrick Roberts από τη Manchester City και Charly Musonda από την Chelsea, αλλά και οι δύο βρήκαν πολύ περιορισμένες τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα της Celtic.
Ο δεύτερος μάλιστα αν και η προοπτική του δανεισμού του ήταν για 18 μήνες είδε τον δανεισμό του να τερματίζεται από τους προπονητές της Chelsea, έξι μήνες μετά την υπογραφή του, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.
Γι αυτό και οι αναφορές λένε ότι το ποσό που ζητά η Liverpool από τη Celtic για δανεισμό του παίκτη έχει ξεφύγει εντελώς από τα συνηθισμένα επίπεδα.
Επίσης ο Klopp θα ήθελε να ρίξει μια πιο συγκεκριμένη ματιά στον Wilson κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πριν η τεχνική του ομάδα πάρει οποιαδήποτε απόφαση για δανεισμό του παίκτη.
Αν μάλιστα ο Wilson ‘φύγει’ από το Anfield με δανεισμό, τότε θα καταλήξει σε Αγγλική ομάδα η οποία θα του εγγυηθεί τον χρόνο συμμετοχής.
Μέχρις στιγμής οι ομάδες της Championship που θα ήθελαν οπωσδήποτε τον Wilson στο roster τους, ανέρχονται στις 12!
Στον Woodburn θα δοθεί επίσης η ευκαιρία να λάμψει στη διάρκεια της προετοιμασίας και στον αγώνα με την Chester έπαιξε λίγο πιο βαθιά απ’ ότι συνήθως μαζί με τον Fabinho.
O 18 χρονών παίκτης έγινε ο πιο νέος σκόρερ της Liverpool σε αγώνα του EFL Cup, κόντρα στη Leeds United.
Sheffield United και Norwich έχουν ερευνήσει ήδη την πιθανότητα να δανειστούν τον παίκτη, αλλά και γι αυτόν ισχύει ότι και με τον Wilson.
Αν αποφασισθεί ο δανεισμός του θα πάει μόνο σε ομάδα που θα του εγγυηθεί τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής ώστε να συνεχιστεί η βελτίωση του παίκτη!

Woodburn και Wilson αναμένεται να πάρουν κάποιες ευκαιρίες φέτος.
Woodburn και Wilson αναμένεται να πάρουν κάποιες ευκαιρίες φέτος.

Επιμέλεια:Φάνης Φλώρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com