Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία ουσιαστική πρόοδος με Fekir

Καμία ουσιαστική πρόοδος με Fekir

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα και το θέμα που απασχολεί τους φίλους των Reds περισσότερο από κάθε άλλο είναι η μεταγραφή του Nabil Fekir στη Liverpool και τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή.

Καθημερινά προκύπτουν νέα δεδομένα για την περίπτωση του Γάλλου άσου. Κάποιες φορές αυτά προέρχονται από τον πρόεδρο της Lyon, Jean-Michel Aulas (έχει κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Man. United και της Real Madrid) και κάποιες άλλες απο Γαλλικά και Αγγλικά μέσα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση Fekir από τη Mirror, ανέφεραν ότι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ξανά συζητήσεις για την μεταγραφή του Γάλλου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο, όπως επιβεβαιώνουν δημοσιογράφοι κοντά στο ρεπορτάζ της ομάδας (David Maddock, Chris Bascombe) δεν ισχύει.

Η Liverpool δεν πρόκειται να κάνει καμία μεταγραφική κίνηση μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Οποιαδήποτε προσθήκη στο ρόστερ θα πραγματοποιθεί μετά τις 15 Ιουλίου.

Δεν έχει τελειώσει οριστικά η περίπτωση του Nabil Fekir για τους Reds, όμως δεν θα σημειωθεί κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Μετά το Μουντιάλ τα νεότερα για την περίπτωση Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com