Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Lyon για τον Fekir!

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Lyon για τον Fekir!

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Liverpool με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, καθώς είναι πολύ πιθανό να σημειωθεί πρόοδος στην περίπτωση του Nabil Fekir.

Στις αρχές Ιουνιού οι Reds είχαν συμφωνήσει με τη Lyon για τη μεταγραφή του Fekir στο Anfield έναντι £53 εκατομμυρίων, όμως όλα άλλαξαν μετά τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Mirror τις τελευταίες ημέρες έχουν συνεχιστεί οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μόλις τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ή αποκλειστεί η Εθνική Γαλλίας είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει παίκτης της Liverpool ο Nabil Fekir, αν βέβαια κυλήσουν όλα ομάλα στις συζητήσεις των δύο ομάδων.

Ο Γάλλος άσος, που χθες συμμετείχε στον αγώνα κόντρα στην Αργεντινή για τη φάση των 16 έφτασε μια ανάσα από την ολοκληρώση της μετακίνησής του στο Anfield, εξάλλου είχε ήδη ολοκληρώσει την παρουσίασή του στο LFCTV.

Σύμφωνα, με Γαλλικές πηγές μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων οι ιθύνοντες της Liverpool είχαν ενδοιασμούς σχετικά με το γόνατο του παίκτη και προσπάθησαν να κατεβάσουν την τιμή της συμφωνίας.

Ο τεχνικός της Liverpool, Jürgen Klopp επιμένει στον Nabil Fekir και θέλει να ολοκληρωθεί το deal μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για τον Γερμανό ο Nabil είναι απαραίτητος στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αισιοδοξία για την περίπτωση Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com