Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milinkovic-Savic :»Έλα στη Lazio»!

Milinkovic-Savic :»Έλα στη Lazio»!

O Sergej Milinkovic- Savic, «άνοιξε» την πόρτα στον Marko Grujic για να γίνει συμπαίκτης του στην Ιταλική πρωτεύουσα!
Ο μέσος των Κόκκινων αναμένεται να αφήσει το Anfield ,αυτό το καλοκαίρι, έχοντας ξοδέψει τη μισή σαιζόν πέρυσι, από τα Χριστούγεννα και μετά ως δανεικός στην Cardiff!
Η περίοδος του στους Bluebirds θεωρήθηκε επιτυχημένη, αφού του δόθηκε η πολύτιμη εμπειρία- μέσα από τους αγώνες στην Champioinship, να βελτιώσει σημαντικά την πειθαρχία του σε θέματα τακτικής, αλλά και στην λήψη αποφάσεων εντός του αγωνιστικού χώρου, υπό τις οδηγίες του Neil Warnock!
Στην Cardiff έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από το αγωνιστικό του προφίλ, οπότε και θα ήθελαν να τον φέρουν ξανά στην ομάδα τους- ως δανεικό, για να τους βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν για την παραμονή τους στην Premier League,τη σαιζόν 2018/19.
Από Ιταλία όμως και η Lazio έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.
Και ο διεθνής Σέρβος μέσος Milinkovic- Savic, δεν άργησε να «ανταποκριθεί» σε αυτές τις φήμες προσκαλώντας τον Grujic στην Ιταλία.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, δήλωσε :»Του είπα ότι αν έρθει στη Ρώμη και συγκεκριμένα στη Lazio θα ήταν τέλειο.»
«Αν θα του αφήσω τη φανέλα μου και την ντουλάπα μου στα αποδυτήρια; Μα δεν είπα ότι εγώ θα φύγω.» ολοκλήρωσε ο παίκτης για τον οποίο έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους οι Manchester United και Juventus.

Θέλει τον Grujic στη Lazio ο Milinkovic-Savic.
Θέλει τον Grujic στη Lazio ο Milinkovic-Savic.

Επιμέλεια:Φάνης Φλώρος

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com