Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και ο Heung-Min Son στο τραπέζι για τη Liverpool!

Και ο Heung-Min Son στο τραπέζι για τη Liverpool!

Ακόμη ένα όνομα εμφανίζεται ως πιθανός μεταγραφικός στόχος για τη Liverpool, αυτή τη φορά είναι ο Κορεατής άσος της Tottenham, Heun-Min Son.

Ο Son συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Νότια Κορέα και μάλιστα σκόραρε τα 2 από τα 3 γκολ της χώρας του στον όμιλο. Ο Son σκόραρε κόντρα σε Μεξικό (ήττα 2-1) και Γερμανία (νίκη 2-0), ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Sport 1 για τον πρώην παίκτη της Bayer Leverkusen ενδιαφέρεται τόσο η Liverpool όσο και η Manchester United. Η περίπτωσή του, ωστόσο κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη κυρίως λόγω της επιθυμίας της Tottenham να τον κρατήσει στο ροστέρ, αλλά και των απαιτησεών της αν τελικά αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη.

Όπως ανέφερε, το Sport 1, σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Spurs ο Κορεάτης άσος, αυτό θα είναι με ένα ποσό πάνω από 60 εκατομμύρια λίρες, αλλά πολύ δύσκολα θα πωληθεί σε άλλη ομάδα του νησιού.

Χωρίς αμφιβολία μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Son στο Anfield θα έδινε πολύτιμες λύσεις στους Reds, η περίπτωση του Κορεάτη διεθνή έχει τις δυσκόλιες της όμως.

Ο Mauricio Pochettino θέλει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην Tottenham αυτό το καλοκαίρι με πιθανές τις αποχωρήσεις των Mousa Dembele και Toby Alderweireld, όχι όμως και του Κορεάτη άσου.

Εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του Son.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com