Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ούτε με Σερβία ξεκινάει βασικός ο Firmino!

Ούτε με Σερβία ξεκινάει βασικός ο Firmino!

Η τελευταιά αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμιού Κυπέλλου βρίσκεται σε εξέλιξη και αύριο (27/6) η Βραζιλία του Firmino αντιμετωπίζει τη Σερβία.

Ο επιθετικός της Liverpool δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κάποιο από τα δύο πρώτα παιχνίδια στη διοργάνωση, ωστόσο πέρασε και στα δύο ως αλλαγή.

Στην ισοπαλία (1-1) με αντίπαλο την Ελβετία ο Bobby αγωνίστηκε για 12 λεπτά και κατάφερε να απειλήσει περισσότερο από ότι ο Gabriel Jesus σε 78 λεπτά, καθώς έχασε δύο ευκαιρίες, για να χαρίσει τη νίκη στη χώρα του.

Στην επικράτηση με 2-0 επί της Κόστα Ρίκα ο Roberto Firmino πέρασε στο γήπεδο στο 68ο λεπτό στη θέση του Paulinho και ξεκάθαρα από εκείνο το σημείο ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοση της Σελέσαο και τελικά έφτασε στη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Βραζιλιάνικο Globo Esporte η Βραζιλία θα παραταχθεί, όπως ακριβώς και με την Κόστα Ρίκα, κάτι που σημαίνει, ότι στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Gabriel Jesus.

Παρά την ξεκαθάρη βελτίωση της Βραζιλίας με τον Firmino στο γήπεδο ο Tite δεν δείχνει να τον εμπιστεύευται, ώστε να του δώσει φανέλα βασικού.

O Firmino δεν έχει απογοητεύσει κανέναν μέχρι τώρα στη Liverpool
Για ακόμη μια φορά δεν ξεκινάει με τη Σελεσάο ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com