Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και Γαλλία έχει το πρόγραμμα των Reds

Και Γαλλία έχει το πρόγραμμα των Reds

Και Γαλλία έχει το πρόγραμμα των Reds

Η Liverpool πρόκειται να προσθέσει και ένα προπονητικό κέντρο στη Γαλλία,στο πρόγραμμα τους, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας το καλοκαίρι!

Ο Jurgen Klopp προτίθεται να κρατήσει για λίγο τους παίκτες του μακριά από το Νησί μετά το τουρ στην Αμερική τον επόμενο μήνα. Θυμίζουμε ότι και πέρυσι μετά την περιοδεία και τους αγώνες στο Hong Kong, o Jurgen Klopp πήγε τους παίκτες του για μια βδομάδα στο Tegenrsee στη Βαυαρία.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν αρκετοί διαθέσιμοι και δελεαστικοί προορισμοί στη λίστα αυτή, αλλά το Evian-les-Bains ήταν από την αρχή ο πλέον ιδανικός προορισμός του Klopp για την ομάδα του.
Η Liverpool βέβαια επιμένει ότι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του σχεδιασμού χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι, αλλά στο Evian-les-Bains λένε ότι ετοιμάζονται ήδη να υποδεχθούν τους Κόκκινους.

Η περίοδος αυτή χρονικά τοποθετείται προς τα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου, αφού η Liverpool δεν έχει κανονίσει για φιλικά μετά τον αγώνα εναντίον της Manchester United,στο Michigan στις 28 Ιουλίου και το φιλικό τους εναντίον της Napoi στις 4 Αυγούστου.

Η γραφική πόλη του Evian, διάσημη για το μεταλλικό νερό της βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Geneva και κοντά στα Γαλλο-Ελβετικά σύνορα.

Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας χρησιμοποίησε επίσης το Evian ως βάση της πριν δύο χρόνια, όταν για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα έκαναν τις προπονήσεις τους στο γειτονικό Camille Fournier Stadium.
Αρκετές ομάδες της Ευρώπης χρησιμοποιούν επίσης το προπονητικό κέντρο του Evian,- έχει και το πλεονέκτημα να βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Γενεύης, με πιο γνωστές τις Lyon και Mainz!

H Liverpool θα παίξει φιλικά θυμίζουμε, εναντίον των Chester, Tranmere, Bury και Blackburn πριν φύγουν για την Αμερική όπου και θα αντιμετωπίσουν τις Manchester United, Manchester City και Borussia Dortmund.

Και Γαλλία έχει το πρόγραμμα των Reds
Και Γαλλία έχει το πρόγραμμα των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com