Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Edwards είναι το Χρυσό μας αγόρι; Όχι ακόμα!

O Edwards είναι το Χρυσό μας αγόρι; Όχι ακόμα!

O Edwards είναι το Χρυσό μας αγόρι; Όχι ακόμα!

Πριν λίγες εβδομάδες ο Michael Edwards ήταν τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους οπαδούς των Κόκκινων ώστε ήταν το επόμενο όνομα, υποψήφιο για να του απονεμηθεί τίτλος ευγενείας!

Τα ονόματα Micheal και Edward έχαιραν άκρας εμπιστοσύνης και ενθουσιασμού στο Anfield και θα περιμέναμε πολλά μωρά που θα γεννιόντουσαν από καλοκαίρι και μετά να τα βάφτιζαν έτσι!

Η απόκτηση- έκπληξη του Fabinho, ανέβασε τον ενθουσιασμό των οπαδών των Κόκκινων σε τέτοια ύψη που είχαμε να δούμε για περισσότερο από μια γενιά, όσο αφορά την πολιτική των μεταγραφών της ομάδας.
Η κίνηση απόκτησης του Βραζιλιάνου θεωρήθηκε εκπληκτική από αγωνιστικής πλευράς, κόστους, στα 43.7 εκατομμύρια λίρες αλλά και ως θέμα δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Με τον Emre Can να αποχωρεί από την ομάδα και τον πόνο του τελικού του Champions League, ακόμα νωπό στις μνήμες όλων, η λύση σε ένα μεγάλο θέμα της Liverpool στο κέντρο, ήταν μια ανακούφιση και μια επιβεβαίωση για τη βάση των οπαδών της.

Η πτώση λοιπόν από την ‘κορυφή’ με την ακύρωση ή το πάγωμα αν θέλετε της μετεγγραφής Fekir, ακολούθησε ένα μονοπάτι το οποίο μας είναι γνωστό.
Δίκαια ή όχι η ομάδα κατηγορήθηκε για τις κινήσεις της στο θέμα, αφού θεωρήθηκαν ως αποτυχημένες για να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή του παίκτη.

Θεωρείται λοιπόν ότι η ομάδα θα μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στο όλο θέμα και μετά από όλο τον έπαινο, και την καλή διάθεση, οι οπαδοί των Κόκκινων άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει μέσα στο ευάερο γραφείο του Edwards.

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη, ακόμα μια μίνι κρίση για τη Liverpool έκλεισε τον κύκλο ζωής της ,με την ανακοίνωση ότι ο Rhian Brewster θα υπέγραφε πενταετές συμβόλαιο στην ομάδα μετά τις φήμες για την πιθανή μετακίνηση του ως ελεύθερος στην Borussia Monchengladbach!

Την Πέμπτη όμως εμφανίστηκαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οπαδοί της Arsenal αλλά και της Tottenham παρακαλούσαν να υπογράψει ο παίκτης στην ομάδα τους, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο Brewster δεν είχε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο του στους Κόκκινους!

Με δεδομένο ότι κανένας άλλος, δημοσιογράφος ή blogger δεν άγγιξε την ιστορία αυτή, μας κάνει να πιστεύουμε ότι το πρώτο δημοσίευμα προέκυψε από τη σφαίρα φαντασίας του δημοσιογράφου της ‘καταραμένης’ εφημερίδας.

Η πιθανότητα όμως της απώλειας ενός άλλου μεγάλου ταλέντου για τη Liverpool δείχνει πόσο ‘ευαίσθητα’ είναι τα πράγματα την εποχή του.. Michael Edwards.
Ας μην ξεχνάμε επίσης την έξοδο του Emre Can χωρίς να αποζημιωθεί η ομάδα που τον έφτασε σε αυτό το επίπεδο, αν και η απώλεια του επισκιάστηκε από την αντικατάσταση του!

Οποιαδήποτε άλλα αρνητικά νέα θα βάλουν τόσο τον Edwards όσο και την ομάδα σε πολύ δυσχερή θέση.
Η πίεση δημόσια θα ενταθεί για την απόκτηση του Fekir, ανεξάρτητα από το πρόβλημα στο γόνατο του.
Συμφωνίες επίσης για πιθανή αντικατάσταση του Marko Grujic, ο οποίος πωλείται πολύ φτηνά με αυτήν του Grealish,ο οποίος κοστίζει αρκετά, θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των οπαδών.

Προσέξτε λοιπόν κύριε Edwards!
Οι απροσεξίες λίγων ημερών μπορεί να καταστρέψουν την φανταστική δουλειά χρόνων!

Το παρόν άρθρο εμφανίστηκε στο Anfield Index, από τον Adam Petruccione.

O Edwards είναι το Χρυσό μας αγόρι; Όχι ακόμα!
O Edwards είναι το Χρυσό μας αγόρι; Όχι ακόμα!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com