Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η Real Madrid στο παιχνίδι για Fekir!

Και η Real Madrid στο παιχνίδι για Fekir!

Η Liverpool αν και έφτασε μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Nabil Fekir, τελικά δεν ολοκληρώθηκε λόγω των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Lyon, το γόνατο του Fekir δεν ήταν ο λόγος που δεν μετακινήθηκε στο Anfield ο παίκτης. Επίσης, ανάφερε πως ο νέος προπονητής της Real Madrid, Julien Lopetegui ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Όπως ανέφερε, ο Jean-Michel Aulas στο RT France : “ Ναι όπως γνωρίζετε ήταν ξεκάθαρο, ότι ο παίκτης θα καταλήξει στη Liverpool, είχα δώσει το πράσινο φώς, για να προχωρήσει η μεταγραφή. Όμως, έπαιρνε αρκετό χρόνο και δεν μπορούσε να προχωρήσει έτσι.  ”

“ Ο Nabil είναι ένας φανταστικός παίκτης, μπορεί να κρατήσει τη μπάλα σε κάθε περίπτωση και διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο. Η μεταγραφή του στη Liverpool δεν έγινε και ήδη έχει τραβήξει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όπως η Real Madrid και ο νέος της προπονητής. Δεν είναι η μοναδική ομάδα, που ενδιαφέρεται όμως. ”

Δεν είναι κρυφό, ότι ο Aulas θα προτιμούσε να κρατήσει τον Fekir στη Lyon και το παραδέχθηκε και ο ίδιος : “ Φυσικά και κοιτάζουμε πως θα τον κρατήσουμε. Ο στόχος είναι να παραμείνει και την επόμενη σεζόν. ”

“ Αν όμως η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει, τότε θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να βρούμε την ομάδα που του ταιριάζει. ”

Η υπόθεση του Fekir δεν έχει τελειώσει για τους Reds και όπως ανέφερε τις προηγούμενες μέρες ο μάνατζέρ του όλα θα κριθούν μετά το τέλος του Παγκοσμιού Κυπέλλου.

Υπάρχουν ελπίδες να ντυθεί στα κόκκινα ο Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com