Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξετάζει Ings η Crystal Palace!

Εξετάζει Ings η Crystal Palace!

Ένας παίκτης, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο Anfield μετά το φετινό καλοκαίρι είναι ο Άγγλος επιθετικός Danny Ings.

Η Liverpool τον αγόρασε από την Burnley το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να εξελιχθεί και να φτάσει εκεί που πραγματικά μπορούσε, παρά την εξαιρετική αρχή με τους Reds ( γκολ στο ντέρμπι του Merseyside).

Ο Danny Ings στην 3ετια με τη φανέλα της Liverpool έχει πραγματοποιήσει μόλις 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, λόγω κυρίως των τραυματισμών του. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεί θέση στα πλάνα του Jürgen Klopp την επόμενη σεζόν. Με την επιθετική τριάδα να αποτελείται από τους Mo Salah, Roberto Firmino και Sadio Mane, ο Ings θα πρέπει να περιοριστεί ξανά σε συμμετοχές ως αλλαγή και ελάχιστες ως βασικός αν παραμείνει στο Anfield.

Στο σημείο αυτό μπαίνει στην εξίσωση η Crystal Palace του Roy Hodgson, ενός προπονητή, που γνωρίζει τον Danny και τον έχει σε εκτίμηση. Όταν ήταν προπονητής στην Εθνική Αγγλίας ο Hodgson είχε καλέσει τον Ings στα προκριματικά του Euro 2016 και μάλιστα τον είχε χρησιμοποιήσει σε παιχνίδι.

Οι Eagles είναι, όμως σκεπτικοί για την ώρα σχετικά με την περίπτωση του Άγγλου, εξαιτίας των τραυματισμών του και το γεγονός, ότι έχει σκοράρει ελάχιστα με τη φανέλα της Liverpool (1 γκολ τη φετινή σεζόν).

Αν η Liverpool αποφασίσει να πουλήσει τον Ings οι απαιτήσεις της θα κυμαίνονται γύρω στα 7 εκατομμύρια λίρες, όση δηλαδή και η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt. Η Crystal Palace δεν είναι βέβαιη, ότι θέλει να προσφέρει αυτό το ποσό.

Πόσα πολλά σήμαινε το γκολ αυτό για τον Danny Ings είναι εμφανές
Ο Ings πανηγυρίζει το φετινό του γκολ.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com