Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Connolly : «O Andy έπαιξε θαυμάσια στον Τελικό»

Connolly : «O Andy έπαιξε θαυμάσια στον Τελικό»

Ο Aidan Connolly, πρώην συμπαίκτης του Andy Robertson στη Dundee United, μίλησε για το πόσο περήφανος νιώθει για τον δικό μας παίκτη, και για το πόσο εξωπραγματικό του μοιάζει να παίζει ο Robbo για τη Liverpool!

Όταν η Liverpool είχε πάρει τον Andrew Robertson πέρυσι το καλοκαίρι από την Hull-είχε μόλις υποβιβαστεί στην Championship, δεν υπήρξαν και πολλά χειροκροτήματα από τη βάση των οπαδών της.

Μπορούμε μάλιστα πια να πούμε εκ του ασφαλούς ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Liverpool- αν όχι όλοι, ήταν απογοητευμένοι που οι Κόκκινοι είχαν αποκτήσει έναν παίκτη σαν τον Robertson ενώ η Manchester City έκανε παρέλαση τον Benjamin Mendy στα μέσα ενημέρωσης.

Ένας λοιπόν από τους πρώην συμπαίκτες του Robbo, o Aidan Connolly αποκάλυψε ότι παρακολούθησε τον Τελικό του Champions League με την παλιοπαρέα από την Dundee United.
«Παρακολούθησα τον τελικό του Champions League στο σπίτι του John Souttar.» είπε.
«Αρκετοί από την παλιοπαρέα ήρθαν επίσης, όπως ο Ryan Gauld και ήταν υπέροχο. Είναι όλοι τους φοβερά παιδιά και έχουμε υπέροχες αναμνήσεις από τον καιρό μας στην ομάδα, καθώς και όταν μοιραζόμαστε το διαμέρισμα.»
«Είχα να τους δω κοντά δύο χρόνια γιατί ήμουν νότια στο York αλλά πήγαμε όλοι στο σπίτι του Soapy (Souttar) και ήταν όπως τον παλιό καλό καιρό.»
«Νομίζω ότι ο Andy ήταν εκπληκτικός στον Τελικό, και ήταν κάπως περίεργο το γεγονός ότι όλοι είχαμε παίξει μαζί του, κι αυτός βρισκόταν τώρα σε αυτό το επίπεδο. Είναι εξωπραγματικό- απίστευτο, όπως ένα όνειρο.»
«Λογικά και γι αυτόν έτσι θα μοιάζει, σαν όνειρο.»
«Δεν θα το περίμενες αυτό όταν είμαστε μαζί στη Dundee United αλλά η καριέρα του, απλά απογειώθηκε και είναι υπέροχο. Είναι ένα πραγματικά καλό και προσγειωμένο παιδί και η ιστορία του δείχνει τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο.» ολοκλήρωσε.

Connolly : "O Andy έπαιξε θαυμάσια στον Τελικό"
Connolly : «O Andy έπαιξε θαυμάσια στον Τελικό»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com