Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η μεγάλη συνέντευξη του Dirk Kuyt!

Η μεγάλη συνέντευξη του Dirk Kuyt!

Ο Ολλανδός πρώην παίκτης και θρύλος της Liverpool, Dirk Kuyt παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη Liverpool Echo, στην οποία μίλησε για τη ζωή του, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη, τη Liverpool.

Γεια σου Dirk, πως έχει διαμορφωθεί η ζωή σου χωρίς το ποδόσφαιρο; 

Για να είμαι ειλικρινής, η ζωή μου έχει αλλάξει τελείως! Μπορώ να πω, ότι είμαι αρκετά απασχολημένος πλεόν.

Πριν ένα χρόνο ξεκίνησα μαθήματα, για να πάρω το δίπλωμα Uefa Pro. Θα αναλάβω την Κ19 της Feyenoord την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι, το οποίο το περιμένω. Τον Μάϊο εξέδωσα το πρώτο μου βιβλίο επίσης.

Πως ήταν η εμπειρία του παιχνιδιού με τους θρύλους της Liverpool τον Μάρτιο; Είδες κάποιους παλιούς σου συμπαίκτες.

Νίωθω αλήθεια περήφανος, που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, μπροστά σε 40.000 κόσμο. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ξανά παίκτες, όπως οι Steven Gerrard, Jamie Carragher, Jerzy Dudek, Andy Carroll, Ryan Babel, Luis Garcia, Fabio Aurelio, Yossi Benayoun και Craig Bellamy για μια τελευταία φορά. Ήταν φανταστικά.

Φυσικά, η Ολλανδία δεν έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγγνώμη που στο θυμίζω. Όμως, ποιος πιστεύεις ότι θα το κατακτήσει; Έχει πιθανότητες η Αγγλία;

Πιστεύω, ότι η Αγγλία διαθέτει μια νέα και ταλαντούχα ομάδα ικανή να κερδίσει παιχνίδια.

Είναι αρκετά δύσκολο, όμως με αντιπάλους ομάδες, όπως η Γερμανια, Η Βραζιλία, Η Ισπανία και η Αργεντινή.

Είναι πολύ κρίμα, που δεν βρίσκεται στη Ρωσία η Ολλανδία. Ήμασταν δεύτεροι το 2010 και τρίτοι το 2014.

Το ολλανδικό στοιχείο είναι πλέον πολύ έντονο στη Liverpool με τους Virgil Van Dijk και Gini Wijnaldum. Πως σου φαίνονται ως τώρα; 

Πιστεύω, ότι και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες και τα πάνε πολύ καλά στο Anfield.

Ο Virgil είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει ήδη αποδείξει την αξία του στο Anfield. Παρόμοια είναι η άποψή μου για τον Gini, είναι εξαιρετικός παίκτης.

Και οι δύο ξεκίνησαν στον τελικό του Champions League με την Real Madrid. Ήμασταν αρκετά άτυχοι εκείνο το βράδυ.

Στην καριέρα σου, σκόραρες σε κάθε γύρο του Champions League, από τα προκριματικά μέχρι και τον τελικό. Πιστεύεις, πως ήμασταν άτυχοι στο Κίεβο; Είναι ένα σημάδι επιστροφής της Liverpool στην ελίτ; 

Ναι, σίγουρα ήμασταν άτυχοι εκείνο το βράδυ. Με τον τραυματισμό του Mo Salah στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά την ισοφάριση, ο Bale τελείωσε το ματς με τε δύο δικά του γκολ. Αν φτάσεις σε έναν τελικό μπορείς να πείς, ότι έχεις επιστρέψει στην Ελίτ.

Πάντα, όμως πολλά μπορούν να αλλάξουν μετά από μια πετυχημένη σεζόν.

Απολάμβανες τον καιρό, που έπαιζες στη Liverpool; Πιστεύω θα ταίριαζες στον τρόπο παιχνιδιού του Jürgen Klopp, λόγω της μαχητικότητας και της δουλειάς σου μέσα στο γήπεδο.

Μου άρεσει ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο ο Klopp. Είναι ωραίο να βλέπεις 11 παίκτες να μάχονται και να παίζουν με τόσο πάθος σε κάθε αγώνα.

Ακόμα και παίκτες όπως, ο Sadio Mane και ο Mo Salah κάνουν και αμυντική δουλειά. Ακόμα και στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Είναι κάτι πολύ σπάνιο στο ποδόσφαιρο.

Τέλος, πως βλέπεις τις μεταγραφικές κινήσεις της Liverpool ως τώρα; Τι πιστεύεις για την επόμενη σεζόν;

Υπάρχουν ήδη, αρκετές φήμες για πολλούς παίκτες και θα δούμε ποιοι θα έρθουν στο Anfield. Αν ο κορμός της ομάδας παραμείνει, τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Σίγουρος για το μέλλον ο Dirk Kuyt.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com