Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε για το γόνατό του ο Nabil Fekir!

Απάντησε για το γόνατό του ο Nabil Fekir!

Ο Nabil Fekir βρίσκεται αυτή την περιόδο στη Ρωσία με την Εθνική ομάδας της Γαλλίας και προετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των ομίλων κόντρα στο Περού.

Θυμίζουμε, ότι ο Γάλλος άσος νωρίτερα στον μήνα βρέθηκε μια άνασα από την μεταγραφή του στη Liverpool, η οποία χάλασε λόγω των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης.

Ο Fekir βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους δημοσιογράφους στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Γαλλίας στην πόλη Istra ( 50 χιλιόμετρα από την Μόσχα) και αναφέρθηκε και στο γόνατό του.

Συγκεκριμένα, είπε : “ Ήταν ωραία που συνάντησα τον πρόεδρο, Jean-Michel Aulas χθες στο προπονητικό κέντρο. Δεν μιλήσαμε, όμως για τη Lyon και τη μεταγραφή μου. ”

“ Το γονατό μου ειναι σε τέλεια κατάσταση. Δουλεύω συνεχώς, για να το βελτιώσω. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι, όπως πριν από τον τραυματισμό μου. ”

Ο Fekir επίσης ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για την πιθανή του μεταγραφή στη Liverpool, ωστόσο εκείνος δεν έδωσε σαφή απάντηση.

“ Όπως ξέρετε είμαι εδώ για λογαριασμό της Γαλλίας, είμαι χαρούμενος και δεν θα συζητήσω αυτή τη στιγμή για το μέλλον μου. Θα το δούμε μετά το τέλος του Τουρνουά. ”

Θέλει να προλάβει το Mundial η Liverpool στην περίπτωση του Fekir.
Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση Fekir για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com