Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οι καραμπόλες μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής Courtois!

Οι καραμπόλες μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής Courtois!

Οι καραμπόλες μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής Courtois!

To μέλλον του Βέλγου στο Stamford Bridge δεν είναι και τόσο βέβαιο, αφού ο τερματοφύλακας δεν έχει υπογράψει κανένα νέο συμβόλαιο -του μένει άλλος ένας χρόνος, ενώ οποιεσδήποτε κουβέντες γι αυτό τις έχει αφήσει για μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα λοιπόν με την Liverpool Echo, την επίσημη εφημερίδα του ‘χωριού’ μας υπάρχουν μερικά πολύ ωραία σενάρια στην περίπτωση που ο Courtois αφήσει την Chelsea, με έμμεσο σκοπό να βοηθήσει και τη δική μας ομάδα!

Σενάριο 1ο!

Εξαιρετικό σενάριο.
Ο Courtois έρχεται στο Anfield.
Τολμηρή κίνηση από μέρους του Klopp αλλά και οι Λονδρέζοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά- από το να πουλήσουν σε αντίπαλο τους, αφού θα κινδυνεύουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς να πάρουν χρήματα.
Μάλιστα η μετακίνηση του παίκτη με δανεισμό στην Atletico Madrid το 2011, αποδεικνύει ότι του αρέσουν οι προκλήσεις και μάλιστα απολαμβάνει να πηγαίνει σε ομάδες που τα βάζουν με το κατεστημένο!

Σενάριο 2ο!
Πάει στη Real Madrid, που είναι μάλλον και ο στόχος του, μόνο και μόνο γιατί μέλη της οικογένειας του ζουν ήδη στην Ισπανική πρωτεύουσα.
Συνεπώς η Real Madrid παίρνει τον τερματοφύλακα που θέλει και κάνει πίσω στο θέμα Alisson Becker!
Αυτό σημαίνει ότι το μπαλάκι βρίσκεται τώρα στη Διοίκηση της Liverpool που πρέπει να πείσει τους Ρωμαίους να της δώσουν τον Alisson και προφανώς όχι για ψίχουλα, γιατί οι Ρωμαίοι πιστεύουν ότι στο θέμα Salah ,οι Άγγλοι τους ‘πιάσαν Κώτσους’ και δεν θέλουν να την ξαναπατήσουν!

Σενάριο 3ο!
Ο Courtois πάει στην Atletico Madrid, για να υπηρετήσει και πάλι τα επαναστατικά του ιδεώδη!
Αυτό συμφέρει πολύ τον Diego Simeone, γιατί ξεφορτώνεται γρήγορα το παχυλό συμβόλαιο ενός ‘καπιταλιστή’ όπως ο Σλοβένος Jan Oblak ,και φέρνει σε τιμή ευκαιρίας τον Courtois στην ομάδα του.
Όλοι είναι ευτυχισμένοι και τα παιδιά του Courtois που θα βλέπουν τον πατέρα τους στη Μαδρίτη και η Liverpool που δίπλα στον ‘μπαμπά΄Salah παίρνει άλλον έναν ,τον Jan Oblak!
Εννοείται ότι η Διοίκηση θα πρέπει να αδειάσει τις τσέπες, δεν γίνεται αλλιώς!

Σενάριο 4ο!
Έρωτας στην πόλη του Φωτός!
Ο Courtois πάει στην Paris Saint- Germain, γιατί έχει φινέτσα και του ταιριάζει!
Οι Καταριανοί μπορεί και να το σκέφτονται γιατί σου λέει, έχουμε Neymar, Cavani, di Maria, Mbappe και στα δοκάρια βολευόμαστε με κάτι τύπους, Salvatore Sirigu, Alphonse Areola και Kevin Trapp;
Φέρτε το παλικάρι στην Paris!
Και πάλι όλοι είναι ευτυχισμένοι, διότι και η Liverpool ,σε πιο συμφέρουσα οικονομική τιμή μπορεί να αποκτήσει τον Trapp, ο οποίος είναι η καλύτερη Γερμανική εκδοχή του Loris Karius.
Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο λοιπόν σε διάρκεια, όσο αφορά και το θέμα του τερματοφύλακα!

Οι καραμπόλες μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής Courtois!
Οι καραμπόλες μιας ενδεχόμενης μετεγγραφής Courtois!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com