Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αποχωρεί ο Mike Garrity από προπονητής στην Ακαδημία

Αποχωρεί ο Mike Garrity από προπονητής στην Ακαδημία

Αποχωρεί ο Mike Garrity από προπονητής στην Ακαδημία

Ο Mike Garrity υπηρέτησε για πολλά χρόνια την ομάδα και φεύγει πλέον σε μια προσπάθεια της ομάδας να βελτιστοποιήσει την απόδοση όσο αφορά τις Ακαδημίες της.

Ο Garrity ο οποίος ανέλαβε το δεύτερο μισό της σαιζόν 2016/17 ως manager της under23s, μετά την έξοδο του Michael Beale, δούλεψε με πολλά ηλικιακά γκρουπ στην Ακαδημία.

Πίσω το 2009 είχε αναλάβει το καθήκον της επίβλεψης των ομάδων από under-6 μέχρι under 11, ενώ ήταν και ο επικεφαλής coach στους under-9.

Ανέβηκε όμως στην ιεραρχία, προπονώντας τελικά τους under-18s και στη συνέχεια τους under23s.
Ο Garrity δεν πρόκειται να αντικατασταθεί καθώς η Liverpool θα οργανώσει εκ νέου το προσωπικό της στην Ακαδημία, ξεκινώντας με λιγότερα άτομα και προφανώς περισσότερες αρμοδιότητες.

Ο Neil Critchley θα παραμείνει το αφεντικό των under-23s ,για τη σαιζόν 2018/19 αλλά δεν θα έχει πλέον βοηθό.
H Liverpool προσπαθεί να καλύψει τα κενά που δημιούργησε η φυγή του Steven Gerrard στη Rangers, ο οποίος πήρε μαζί του τους Michael Beale, τον Tom Culshaw βοηθό προπονητή στους under-18s, καθώς και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Jordan Milsom.

Οι Κόκκινοι θα έχουν τον αντικαταστάτη του Gerrard ως αφεντικό των under 18s πριν την αρχή της προετοιμασίας, αλλά αυτή η ηλικιακή ομάδα δεν θα έχει πλέον βοηθό προπονητή.

Αποχωρεί ο Mike Garrity από προπονητής στην Ακαδημία
Αποχωρεί ο Mike Garrity από προπονητής στην Ακαδημία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com