Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κρυώνει» το ενδιαφέρον για Shaqiri?

«Κρυώνει» το ενδιαφέρον για Shaqiri?

Shaqiri: Η έμπειρη λύση για βάθος στο roster

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Vinny O’ Connor, η Liverpool μάλλον δεν θα κινηθεί αυτό το καλοκαίρι για την απόκτηση του Xherdan Shaqiri, της Stoke!

Δεν είναι μυστικό βέβαια, ότι ο Jurgen Klopp αναζητά λύσεις για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας, θέλοντας να δώσει ανάσες φέτος στους Mo Salah και Sadio Mane!

Έχοντας όρο στο συμβόλαιο του, που θα μπορούσε να σπάσει, λόγω υποβιβασμού -αυτόν των 12 εκατομμυρίων λιρών, ο Shaquiri ήταν ένας αρκετά δελεαστικός στόχος για τη Liverpool!

O διεθνής Ελβετός, που προετοιμάζεται προς το παρόν για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της χώρας του, στο Μουντιάλ, σκόραρε πέρυσι 8 φορές και είχε και 7 assists για τους Potters, οι οποίοι όμως τελικά υποβιβάστηκαν όπως γνωρίζετε.

Τα στατιστικά του δείχνουν λοιπόν ότι μάλλον ο παίκτης δεν θα μείνει στη Stoke ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον της Liverpool!

Οι Κόκκινοι θεωρούνται ότι δεν έχουν χάσει το κουράγιο τους για να φέρουν τον Fekir της Lyon στο Anfield, ή ακόμα και τον Lemar της Monaco, παρόλο που στις 12 Ιουνίου κυκλοφόρησε ότι υπάρχει συμφωνία της Atletico Madrid και της Monaco για τον παίκτη, στα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Θεωρώντας λοιπόν ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα ήθελαν τον Ελβετό- από την Premier League ακούγονται τα ονόματα των Everton , West Ham και Crystal Palace, στις οποίες θα μπορούσε να παίζει σαν βασικός, ο παίκτης στην περίπτωση που ναυαγήσει η πιθανότητα συνεργασίας του με τον Jurgen Klopp έχει πολλές επιλογές.

"Κρυώνει" το ενδιαφέρον για Shaqiri?
«Κρυώνει» το ενδιαφέρον για Shaqiri?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com