Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Xabi Alonso: «Η πρόοδος της Liverpool είναι απίστευτη»

Xabi Alonso: «Η πρόοδος της Liverpool είναι απίστευτη»

Xabi Alonso: "Η πρόοδος της Liverpool είναι απίστευτη"

Η ήττα στον Τελικό του Champions League δεν θα έπρεπε να ‘χαρακτηρίσει’ μία χρονιά απίστευτης προόδου για τη Liverpool, δήλωσε ο Xabi Alonso.

Αν και οι αναμνήσεις -γεμάτες λύπη, από την ομάδα του Jurgen Klopp να αφήνει το NSC Olimpiyskiy Stadium, χωρίς το τρόπαιο δεν έχουν σβήσει ακόμα, δεν μπορούμε όμως και να ξεχάσουμε τα 17 γκολ που έβαλαν οι Κόκκινοι απέναντι στις FC Porto, Manchester City και AS Roma, ούτε τις εφτάρες που έριξε στη Maribor και στη Spartak Moscow.

Παράλληλα στο πρωτάθλημα, εξασφάλισαν για μια άλλη χρονιά ότι θα βρίσκονται μεταξύ των elite ομάδων της Ευρώπης, με την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα.

«Είναι απίστευτο αυτό που κατάφεραν. Και δεν μιλάμε μόνο για το πως έφτασαν στον Τελικό, αλλά και για τον τρόπο που έχτισαν την ιδέα του πως θέλουν να παίζουν.» δήλωσε ο Alonso στο επίσημο site της ομάδας μας.
«Έχοντας λοιπόν μια τόσο ισχυρή βάση θα πρέπει πλέον να χτίσουν να προσαρμοσθούν και να βελτιωθούν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχουν πια μια ιδέα για το πως πρέπει να παίζει η ομάδα. « δήλωσε «Το επόμενο βήμα είναι όχι απλά να εξασφαλίσουν μια θέση στην τετράδα, αλλά να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα, και αυτή είναι η μεγαλύτερη και η πιο δύσκολη πρόκληση.»

«Ξέρουμε ότι η Liverpool μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε, αλλά χρειάζεται να βρουν τη σταθερότητα να το κάνουν κανονικά αυτό στη διάρκεια της σαιζόν.»
«Κάποτε πλησιάσαμε στο πρωτάθλημα και δεν το καταφέραμε. Ελπίζω ότι τώρα μπορούν.»

Όσο αφορά τις μετεγγραφές της Liverpool ,για τους Fabinho, Keita αλλά και την προσπάθεια της ομάδας να ενισχυθεί και άλλο, δήλωσε: » Νομίζω ότι δεν χρειάζονται ‘μικρή’ ομάδα. Όχι 14 παίκτες, αλλά 20 με 22 για να καταφέρεις να είσαι ανταγωνιστικός σε τόσους αγώνες.»

«Σε κάθε αγώνα, κάθε πόντος που κερδίζεις είναι σημαντικός ,οπότε πρέπει να έχεις έτοιμη όλη την ομάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, αλλά με τις αρχές και την ιδέα πολύ ξεκάθαρες. Αυτό δεν μπορεί να αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι.»

«Για μένα το σημαντικό είναι η ομάδα. Η ομάδα είναι ήδη χτισμένη. Μετά μπορείς να προσθέσεις νέους παίκτες- αυτά είναι καλά πράγματα, αλλά δεν ‘χαλάς’ αυτό που έχεις δημιουργήσει ήδη.» ολοκλήρωσε.

Xabi Alonso: "Η πρόοδος της Liverpool είναι απίστευτη"
Xabi Alonso: «Η πρόοδος της Liverpool είναι απίστευτη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com