Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε ο Brewster με τους Reds!

Συμφώνησε ο Brewster με τους Reds!

Συμφώνησε ο Brewster με τους Reds!

H Liverpool συμφώνησε με τον μικρό, ο οποίος θα υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο, διαλύοντας έτσι τους φόβους για πιθανή φυγή του στη Γερμανία!

Ο manager Jurgen Klopp αλλά και ο Michael Edwards από την πλευρά της Διοίκησης, βρίσκονταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Brewster, καταφέροντας τελικά να τον πείσουν να παραμείνει στο Anfield, υπογράφοντας συμβόλαιο 5 χρόνων, ως το 2023.

Οι φιλοδοξίες του επιθετικού είχαν ανεβάσει τις πιθανότητες μετακίνησης του, κυρίως στη Γερμανία, όπου θα μπορούσαν να του εγγυηθούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Οι Klopp και Edwards τον διαβεβαίωσαν όμως ότι το ταλέντο του θα βρει τη δικαίωση του στη βασική ομάδα της Liverpool, της οποίας θα είναι μέλος στην προετοιμασία!

Τις επόμενες μέρες λοιπόν, οριστικά κλείνει το κεφάλαιο αυτό με την υπογραφή του μικρού!
Όπως κι αν κινήθηκε η Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι ως τώρα, το συμβόλαιο του Brewster αποτελεί για πολλούς-και δικαιολογημένα, την καλύτερη κίνηση των Κόκκινων, αν λάβουμε υπόψη το απίστευτο ταλέντο του επιθετικού!

Ήταν το αστέρι πέρυσι,στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Under17,κερδίζοντας το Χρυσό Παπούτσι, καθώς η Εθνική Αγγλίας στεφόταν Πρωταθλήτρια!
Για την ηλικία του, θεωρείται ως ένα από τα πιο γνήσια ταλέντα!

Στους Κόκκινους υπήρχε αρκετός προβληματισμός, στην προοπτική να χάσουν τον πιτσιρικά στο τέλος της σαιζόν, αφού δεν τον δέσμευε κάποιο συμβόλαιο- τον Απρίλιο έγινε 18 χρονών όμως και μπορεί να υπογράψει, και επιπλέον αρκετές Γερμανικές ομάδες του προσέφεραν έναν πιο ‘άμεσο’ δρόμο προς την κορυφή με αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Bundesliga!

Η Liverpool, ενήμερη για τις κινήσεις αυτές, σχεδόν έφτασε στο να αναφέρει τη Borussia Monchengladbach, στη FIFA για παράνομη προσέγγιση του παίκτη, με αποτέλεσμα οι σχέσεις των δύο ομάδων να φτάσουν σε τόσο χαμηλό επίπεδο, ώστε να ακυρωθεί το μεταξύ τους φιλικό!

Ο Brewster είχε ένα μικροτραυματισμό προς το τέλος της σαιζόν και απομένει να δούμε πότε θα ξεκινήσει την προετοιμασία του με τους υπόλοιπους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα δώσει το παρόν στην τουρ της ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Ιούλιο.

Σίγουρα η αποφασιστικότητα και η επίδραση των Klopp και Edwards στην απόφαση του Brewster έπαιξαν μεγάλο ρόλο αν σκεφτούμε ότι πολλοί Άγγλοι στην ηλικία του- μερικοί από αυτούς πραγματικά ταλέντα, έχουν πάρει το δρόμο προς τα Γερμανικά Πρωταθλήματα.

Η Liverpool σε αντίθεση με άλλες ομάδες σε παρόμοια θέση διαθέτει έναν elite manager ,ο οποίος αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι δίνει ευκαιρίες στους παίκτες των Ακαδημιών καθώς και ότι προτιμά να δίνει ευκαιρίες και εκτιμά τους παίκτες που διαθέτει στην ομάδα του, προτού κοιτάξει αλλού!

Στο τέλος της περσινής σαιζόν, θυμίζουμε ότι ο Klopp είχε ζητήσει από τον Rhian Brewster ,να παραστεί στο δείπνο του Football Writers’ Association ,δίπλα στον Mohamed Salah, ‘πληρώνοντας’ έτσι φόρο τιμής στον μικρό για το θάρρος του να βγει δημόσια και να μιλήσει για τον ρατσισμό που βίωσε στα γήπεδα της Ευρώπης με την ομάδα της Liverpool!

Θεωρείται σίγουρο ότι ο Klopp δεν εκτιμά μόνο το ταλέντο αλλά και τον χαρακτήρα του παίκτη, αφού είχε δηλώσει: «Ο Rhian μίλησε για τον ρατσισμό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με την ίδια δύναμη, και τον έλεγχο και ψυχραιμία ,όπως όταν παίζει.»!

Συμφώνησε ο Brewster με τους Reds!
Συμφώνησε ο Brewster με τους Reds!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com