Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Lazar Markovic!

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Lazar Markovic!

Επειγόντως σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ο Markovic

Κοντά στην έξοδο από τη Liverpool μετα τον Marko Grujic ένας ακόμη Σέρβος, ο Lazar Markovic, ο οποίος μετά απο 4 χρόνια που ανήκει στη Liverpool είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθείμενος να απαλλάξει τον Markovic από τον εφιάλτη, που αντιμετωπίζει στο Anfield από το 2015 και μετά, όπου και μετρά 4 συνεχόμενους δανεισμούς χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάποια ομάδα.

Ο Lazar Markovic ήρθε στη Liverpool από τη Benfica το 2014 και με προπονητή τον Brendan Rodgers την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε σε 34 αγώνες και σκόραρε 3 γκολ.

Ο Jürgen Klopp δεν τον συμπεριέλαβε καμία σεζόν στα πλάνα και η οριστική απομάκρυνσή του από το Anfield μοιάζει μονόδρομος τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Όπως, αναφέρουν πολλά Ελληνικά μέσα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωση του Σέρβου άσου αν και θα προτιμούσε να τον φέρει στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού και όχι με μόνιμη αγορά, όπως θα ήθελαν οι Reds.

Ο Markovic δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε η Ελληνική ομάδα μπορεί να ξεκινήσει άμεσα επαφές για την μετακίνηση του παίκτη στον Πειραιά.

Ο Lazar Marković με τα χρώματα της Liverpool.
Ο Lazar Markovic με τη φανέλα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com