Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Red fans: «Φέρτε μας τον Anthony Martial!»

Red fans: «Φέρτε μας τον Anthony Martial!»

Red fans: "Φέρτε μας τον Anthony Martial!"

Την Τετάρτη το βράδυ ο ατζέντης του παίκτη μίλησε για την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα που παίζει τώρα, ώστε να αναγεννηθεί η καριέρα του σε μια ομάδα που θα του εμπιστεύεται θέση βασικού! Ελπίζω να καταλάβατε ότι μιλάμε για τον Anthony Martial της Manchester United!

Συγκεκριμένα ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε: » Αφού κοιτάξαμε όλες τις παραμέτρους αλλά και τις επιλογές, ο Anthony θέλει να φύγει από τη Manchester United! Ο Anthony θέλει απλά να παίξει ποδόσφαιρο ξανά και να το απολαμβάνει! Η σχέση του δε με τον manager της ομάδας θα πρέπει να είναι ουσιαστική.» (μεγάλο καρφί αυτό για τον Jose- δικό μας σχόλιο).

Ο Martial -ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του εναντίον της Liverpool, δεν κατάφερε να εδραιωθεί σε θέση βασικού, ιδίως μετά την άφιξη του Alexis Sanchez. Είναι προφανές ότι η United θα προτιμούσε να πουλήσει τον παίκτη, παρά να περιμένει να δει τη λήξη του συμβολαίου του.

Από τη στιγμή πάντως που κυκλοφόρησαν τα σχόλια του ατζέντη του παίκτη, οι οπαδοί της Liverpool, παρότρυναν με σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τον Jurgen Klopp να τον φέρει στο Anfield!

Αναφέρουμε κάποια από αυτά:
«Κάντε μια ‘πονηρή’ προσφορά στον Martial.»

«O Marital θέλει να αφήσει την United. Θα ήθελα πολύ να τον δω στη Liverpool για να δώσει και στον Mane κάποιο ανταγωνισμό.»

«O Martial με τη βοήθεια του Klopp θα γινόταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί δυστυχώς.»

«Θα τον ήθελα πολύ στη Liverpool. Klopp κανόνισε το.»

«Liverpool παρακολούθησε τις εξελίξεις, αν ο Martial θέλει να φύγει.»

«Ο ατζέντης του παίκτη επιβεβαιώνει ότι ο Martial θέλει να φύγει. Δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά αν ερχόταν στη Liverpool θα γινόταν ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.»

«Θα χρησιμοποιούσα τα λεφτά για τον Fekir, δίνοντας και κάτι έξτρα για να φέρω τον Martial στη Liverpool. Νομίζω ότι ο Klopp θα τον μετέτρεπε σε ‘τέρας’ στην επίθεση.»

«Είναι κρίμα που η United δεν θα πουλούσε ποτέ τον παίκτη στη Liverpool. Θα έδινα ζωτικής σημασίας όργανο του σώματος μου για να τον φέρω στο Anfield.»

Red fans: "Φέρτε μας τον Anthony Martial!"
Red fans: «Φέρτε μας τον Anthony Martial!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com