Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκε ο Mohamed Salah!

Προπονήθηκε ο Mohamed Salah!

Θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο Copa Africa, ο Salah.

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της Αιγύπτου, αλλά και του Mo Salah, καθώς ο Φαραώ πήρε μέρος στην προπόνηση της Εθνικής του ομάδας.

Ο Salah αποκόμισε τραυματισμό στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Real Madrid και ειδικότερο από τον Sergio Ramos και απο τότε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φούλ πρόγραμμα.

Ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης ο Mo έβγαλε το πρόγραμμα των ασκήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του και υπάρχει αισιοδοξία για την περίπτωσή του.

Η Εθνική ομάδα της Αιγύπτου ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο την Παρασκευή (15/6) με αντίπαλο την Ουρουγουάη.

Ο στόχος του Salah είναι να αγωνιστεί παιχνίδι με τη Ρωσία στις 19/6 αν δεν προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος στον αγώνα της Παρασκευής.

Οι γιατροί της Εθνικής ομάδας της Αιγύπτου βλέπουν πρόοδο στον τραυματισμό του Φαραώ, αλλά δεν ειναι απόλυτα σίγουροι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την Ουρουγουάη.

Η Αίγυπτος προπονείται στην Akhmat-Arena στο Grozny. Ο όμιλος της ξεκινάει αύριο (14/6) με την αναμέτρηση της Ρωσίας με την Σαουδική Αραβία.

Ο Mo Salah έστειλε τη χώρα του στη γιορτή του ποδοσφαίρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com