Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Nathaniel Clyne:»Θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω».

Nathaniel Clyne:»Θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω».

O Clyne αγωνίστηκε και χθες στο δρόμο προς την επιστροφή του

Ο διεθνής ακραίος Άγγλος αμυντικός των Κόκκινων Nathaniel Clyne, έχασε το περισσότερο μέρος της περσινής σαιζόν με τον τραυματισμό του στην πλάτη, αλλά φέτος αισθάνεται έτοιμος αλλά και ανυπόμονος να ξεκινήσει η νέα σαιζόν!

Όταν λοιπόν το πρώτο γκρουπ των παικτών της Liverpool ,εμφανιστούν στο Melwood για την προετοιμασία της ομάδας, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ο Clyne θα είναι ίσως ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα και θα δηλώσει παρών!

Δεν μπορεί να ξεχάσει την αγωνία που πέρασε σχετικά με τον τραυματισμό του αλλά και την απογοήτευση που ένιωσε από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει και να αποτελέσει μέρος της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Champions League!

Η περίοδος αποθεραπείας του έφτασε μέχρι τον Φεβρουάριο, και έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Μάρτη ελπίζοντας να δει το όνομα του σε κάποια αποστολή της ομάδας.
Τελικά θυμίζουμε ότι έκανε την επανεμφάνιση του τον Απρίλιο και ακολούθησαν άλλες τέσσερις!
Πήγαινε στο Melwood, αλλά οι προπονήσεις του ήταν ατομικές, με τις συμβουλές του Dr Andy Massey καθώς και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας! Έτσι ξόδεψε πολλές ώρες στο γυμναστήριο, στο ποδήλατο αλλά και στην πισίνα!

«Ήταν πολύ σκληροί καιροί. Ήταν δύσκολα, αυτό είναι σίγουρο.» είπε στο Goal. «Το να είσαι έξω για τόσο καιρό είναι μεγάλη απογοήτευση και μάλιστα το χειρότερο ήταν ότι ο τραυματισμός έγινε στην προετοιμασία.» «Έπρεπε στη συνέχεια να περάσω και από χειρουργείο και αυτό καθυστέρησε κι άλλο την επάνοδο μου. Ήταν πολύ δύσκολα.»
«Βλέπεις τους συμπαίκτες σου να πηγαίνουν για προπόνηση όλοι μαζί κι εσύ να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή στο γραφείο του φυσιοθεραπευτή καθημερινά. Πας να κάνεις λίγο γυμναστική στο ποδήλατο κι αυτό είναι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, κι αυτό σε επηρεάζει.»

Η επάνοδος του Clyne στην ομάδα της Liverpool συνέπεσε μετά από μεγάλα ευρωπαικά παιχνίδια και σε αγώνες εναντίον των Everton και Chelsea -αγώνων δηλαδή στους οποίους η ομάδα ήθελε σίγουρα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσει την είσοδο της στην πρώτη τετράδα!

«Δεν ήταν εύκολο,» παραδέχθηκε!
«Όταν επέστρεψα η σαιζόν ήταν προς το τέλος της και όλοι οι αγώνες θεωρούνταν σπουδαίοι, οπότε για μένα αυτό ήταν ένα test.» «Ήταν όμως σημαντικό για να νιώσω ξανά πως είναι να παίζεις και να μου δώσει ώθηση για τη νέα σαιζόν.»

«Δούλεψα σκληρά στο θέμα της φυσικής κατάστασης και αρχίζω να βλέπω τα πλεονεκτήματα.»
«Συνεχίζω να εργάζομαι σκληρά, εξάλλου η ομάδα μας δίνει πρόγραμμα για το τι να κάνουμε αυτές τις ημέρες. Απλά εγώ επειδή έμεινα πίσω νιώθω ότι πρέπει να κάνω περισσότερα.»
«Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχω νιώσει καλύτερα στη ζωή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.» «Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι επέστρεψα και ότι είμαι καλύτερος σαν παίκτης.»

Παραδέχεται πάντως ότι θα έχει σκληρό ανταγωνισμό στην ομάδα, αφού στη θέση του κατά περιόδους έπαιξαν -και μάλιστα με θετική εικόνα, οι Trent Alexander- Arnold και Joe Gomez.

Στην περίπτωση ειδικά του πρώτου που κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας για το Μουντιάλ, ο Clyne δήλωσε:» Θυμάμαι όταν μπήκε στην πρώτη ομάδα από την Under 23s. Μπορούσες να καταλάβεις το ταλέντο του στην προπόνηση».
«Πήρε την ευκαιρία του στην διάρκεια της σαιζόν και την αξιοποίησε πολύ καλά. Είναι παίκτης με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια. Είναι εντυπωσιακός.»
«Πέρασε όλα τα τα tests που του έβαλαν, και είμαι σίγουρος ότι θα διαπρέψει και με την Εθνική Αγγλίας.»
«Βλέποντας πάντως τη Liverpool να τα πηγαίνει τόσο καλά, αλλά και την Εθνική Αγγλίας, νιώθω ότι απέκτησα νέο κίνητρο για την επιστροφή μου.»

Όσο για τους αγώνες της Εθνικής Αγγλίας στα γήπεδα της Ρωσίας λέει :«Φυσικά και ανυπομονώ να τους δω. Όλοι ανυπομονούν νομίζω. Θα δω σίγουρα όλους τους αγώνες της Εθνικής Αγγλίας και θα ελπίζω να τα πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.»
«Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, και μάλιστα πολύ καλή αμυντικά. Δεν τρώνε εύκολα γκολ και νομίζω ότι η νέα τους διάταξη τους βοηθά πολύ.»
«Αν κοιτάξεις βέβαια και τους επιθετικούς που διαθέτει η ομάδα, τότε καταλαβαίνεις ότι η Εθνική Αγγλίας είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν η Εθνική είναι τόσο καλή ώστε να κερδίσει το τρόπαιο, γέλασε και απάντησε : «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να πως καν ποιος θα το κερδίσει γιατί υπάρχουν 4-5 πολύ καλές ομάδες, όπως οι Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία. Την Αγγλία δεν πρέπει να την ξεγράψετε επίσης, είμαι σίγουρος γι αυτό.» ολοκλήρωσε.

Nathaniel Clyne:"Θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω".
Nathaniel Clyne:»Θέλω να δείξω σε όλους τι αξίζω».
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com