Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Οργή των Red fans για το tweet του Coutinho!!!

Οργή των Red fans για το tweet του Coutinho!!!

Οργή των Red fans για το tweet του Coutinho!!!

Οι περισσότεροι οπαδοί της Liverpool δεν θα συγχωρήσουν ποτέ τον Phil Coutinho για την αποχώρηση του από την ομάδα και ειδικά για την περίοδο που έγινε αυτή! Όταν λέμε οι περισσότεροι εννοούμε την συντριπτική πλειοψηφία!

Ο Βραζιλιάνος πάντως συνήθισε απ’ ότι φάνηκε γρήγορα στη ζωή της Βαρκελώνης και βοήθησε μάλιστα τη νέα του ομάδα σημειώνοντας 8 τέρματα σε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα,έχοντας επίσης στο ενεργητικό του 5 assists!
Με τον Andres Iniesta να αποσύρεται πλέον από την ενεργό δράση ο Coutinho αναμένεται να παίξει μάλιστα πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Barcelona!

Η πρώην του ομάδα πάντως -καταφέροντας να φτάσει στον τελικό του Champions League, δεν φάνηκε να στερείται ιδιαίτερα των υπηρεσιών του!

Τη Δευτέρα πάντως- ημέρα του πατέρα, ο Βραζιλιάνος κατάφερε να εξοργίσει για μία ακόμα φορά τους οπαδούς της Liverpool, όταν έγραψε στο twitter :»Ακεραιότητα ,πίστη και σεβασμός, αυτές είναι οι αξίες που μου έμαθε ο πατέρας μου.»

Ακολούθησαν τα καυστικά σχόλια-απαντήσεις των οπαδών των Κόκκινων μερικά από τα οποία ήταν τα ακόλουθα:

«Σου έμαθε επίσης να παρατάς μία ομάδα ¨στεγνά» στη μέση της διοργάνωσης ενός ευρωπαικού κυπέλλου για να πας σε μία ομάδα η οποία είχε κατακτήσει έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα;»

«Πίστη; Για περίμενε, εσύ δεν έλεγες ότι είχες πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη για να μην παίξεις για τη Liverpool; Ανυπομονώ να σε δω πως είσαι ‘άπιστος’ «!

«Ακεραιότητα; βλέπε πρόβλημα με την πλάτη, όπου μπορούσες να παίξεις με τη Βραζιλία, αλλά όχι με τη Liverpool.
Πίστη; υπογράφεις συμβόλαιο 5 χρόνων και 6 μήνες μετά φεύγεις. Σεβασμός; δεν άντεξες να περιμένεις να τελειώσει η σαιζόν και στα μέσα της διοργάνωσης του Champions League μάλιστα.»

«Αυτές είναι πραγματικές αξίες. Ο πατέρας σου επίσης σου έμαθε να προσποιείσαι τραυματισμό στην πλάτη. Εμένα ο πατέρας μου μου έμαθε να αποκαλώ αηδίες αυτά που έγραψες!»

Οργή των Red fans για το tweet του Coutinho!!!
Οργή των Red fans για το tweet του Coutinho!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com