Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απρόσμενα συναντήθηκε με τον Τσετσένο αρχηγό o Salah!

Απρόσμενα συναντήθηκε με τον Τσετσένο αρχηγό o Salah!

O Mo Salah βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τον δείχνουν να «σφίγγει» το χέρι του Ramzan Kadyrov!

Συζητήσεις ξέσπασαν διαδικτυακά για την προσπάθεια του Kadyrov να χρησιμοποιήσει τον Salah σε μία κίνηση προπαγάνδας να «απαλύνει» την εικόνα του προς τα έξω!

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση του Kadyrov κατηγορείται από τον Δυτικό κόσμο για βασανισμούς αντιφρονούντων, φόνους, αλλά και παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Για κάποιους άλλους όμως θεωρείται ότι κατάφερε να δώσει ένα τέλος στον εμφύλιο της Τσετσενίας.

Ο Salah ξεκουραζόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Grozny, όταν τον πληροφόρησαν ότι ένας πολύ σημαντικός καλεσμένος τον περίμενε στο λόμπι του ξενοδοχείου για να τον συναντήσει. Κατεβαίνοντας κάτω λοιπόν ο Salah έπεσε πάνω στον Kadyrov και τη συνοδεία του!

Ο Kadyrov- ο οποίος υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Μόσχας, τον ρώτησε αμέσως αν μπορούσε να τον συνοδέψει για λίγο στο στάδιο όπου προπονούνταν η αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου και την οποία προπόνηση παρακολουθούσαν αρκετές χιλιάδες ντόπιων φιλάθλων!

Ο Mo Salah, δέχθηκε και στη συνέχεια πήγαν στο γήπεδο όπου και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες!
Κανένας δεν κατηγόρησε τον παίκτη της Liverpool ο οποίος αποδείχθηκε ευγενέστατος ενώ ο Eihab Leheita, μιλώντας εκ μέρους της Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, υπερασπίσθηκε την απόφαση της να στείλει την Εθνική για προπόνηση και διαμονή στο Grozny, και όταν ρωτήθηκε για σχόλια όσο αφορά τη συνάντηση αυτή απάντησε «Ρωτήστε τη FIFA για σχόλια.»

Απρόσμενα συναντήθηκε με τον Τσετσένο αρχηγό o Salah!
Απρόσμενα συναντήθηκε με τον Τσετσένο αρχηγό o Salah!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com