Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Gelson Martins τζάμπα από την Sporting?

O Gelson Martins τζάμπα από την Sporting?

O Gelson Martins τζάμπα από την Sporting?

Ο Gelson Martins έχει συνδέσει το όνομα του με αυτό της Liverpool σε μία πιθανή μετεγγραφή όπως όμως και με της Arsenal!

Σύμφωνα λοιπόν με το site Ojogo η κρίση που υπάρχει στον Sporting Lisbon, ενδεχομένως να οδηγήσει στην έξοδο αρκετών καλών της παικτών όπως οι Gelson Martins, William Carvalho και Bruno Fernandes.

Θυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα περί τους 50 μασκοφόρους είχαν επιτεθεί στους παίκτες του Sporting κατά τη διάρκεια προπόνησης γιατί η ομάδα τους δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στον τελικό του Europa League όταν και είχαν αποκλειστεί από τη μετέπειτα κυπελλούχο Atletico Madrid.

Αρκετοί μάλιστα παίκτες, ανάμεσα τους και οι προαναφερθέντες βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα με τον πρόεδρο της ομάδας, Bruno de Carvalho!

Οι πιο πάνω παίκτες έχοντας ζήσει ήδη πολλά τους τελευταίους μήνες, έχουν ζητήσει ήδη διακοπή του συμβολαίου τους, εκτός κι αν αποχωρήσει από την προεδρία ο de Carvalho ο οποίος φυσικά δεν δείχνει καμία διάθεση για τέτοιου είδους ενέργεια!

Υπό κανονικές συνθήκες ο παίκτης θα κόστιζε στη Liverpool γύρω στα 30 εκατομμύρια λίρες, αλλά όπως εξελίσσεται πλέον η κατάσταση στην Λισαβόνα θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν και χωρίς να πληρώσουν τίποτα στην ομάδα του!

O Gelson Martins τζάμπα από την Sporting?
O Gelson Martins τζάμπα από την Sporting?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com