Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν κάνει πρόταση για Alisson η Liverpool!

Δεν κάνει πρόταση για Alisson η Liverpool!

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως, η Liverpool ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Roma, Alisson Becker.

Ειδικά, μετά τα δύο λάθη του Loris Karius στον τελικό του Champions League με τη Real Madrid η απόκτηση ενός τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου αποτελεί μονόδρομο για τους Reds.

Ωστόσο, σημερινές πληροφορίες του Sky Sports αναφέρουν πως, ο εκλεκτός δεν θα είναι ο Alisson Becker, καθώς η Liverpool αποφάσισε να μην προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του από τον Ιταλικό σύλλογο.

Η Roma κοστολογεί τον Βραζιλιανό με ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια λίρες, το οποίο θεωρήθηκε τεράστιο από τον Jürgen Klopp και αποφάσισε να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Ο πιο πιθανός προορισμός για τον Alisson είναι η κάτοχος του Champions League, Real Madrid, η οποία όμως ενδιαφέρεται και για τον Thibaut Courtois, που μάλλον θα αποχωρήσει από την Chelsea.

Η Liverpool δεν κατάφερε να κλείσει τον Becker τον Φεβρουάριο, όταν ρώτησε για πρώτη φορά τη Roma και όπως όλα δείχνουν δεν θα το καταφέρει ούτε και το καλοκαίρι.

Από ότι φαίνεται, ο Alisson δεν πωλείται.
Ποσό ρεκόρ για τερματοφύλακα θέλει η Roma για τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com