Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Liverpool ο Shaqiri!

Μίλησε για Liverpool ο Shaqiri!

Το ενδιαφέρον για Shaqiri,δυσκόλεψε τη μεταγραφή Fekir.

Η Liverpool ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ελβετού διεθνή παίκτη της Stoke City, Xherdan Shaqiri ως μια λύση από τον πάγκο, που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην επίθεση.

Οι Reds μπορούν να αποκτήσουν τον Ελβετό άσο κάνοντας χρήση της ρήτρας του. Εκείνη  αγγίζει τα 13 εκατομμύρια λίρες, επειδή η Stoke City δεν κατάφερε να μείνει στην Premier League και υποβιβάστηκε στην Championship.

Ο προπονητής της Liverpool παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 26χρονου άσου και θα τον παρακολοθήσει και στα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτή την περίοδο ο Shaqiri προετοιμάζεται με την εθνική Ελβετίας για τη γιορτή του ποδοσφαίρο, που ξεκινά στη Ρωσία την ερχόμενη Πέμπτη. Αγωνίστηκε μάλιστα και στη φιλική επικράτηση επί της Ιαπωνίας με 2-0 το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά το παιχνίδι όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ πως είναι να παίζεις στο Anfield, εκείνος απάντησε : << Το Anfield χωρίς αμφιβολία είναι ένα σπουδαίο γήπεδο. >>

<< Γιατί όμως με ρωτάτε για τη Liverpool; >> Τότε ο ρεπόρτερ του απάντησε, ότι σύμφωνα με τον Guardian είναι κοντά στη μεταγραφή του στο Anfield.

Ο Xherdan Shaqiri αμέσως χαμογέλασε και είπε : << Δεν μπορώ να σας κάτι αυτή τη στιγμή, οι μάνατζέρ μου χειρίζονται το θέμα της μεταγραφής μου. Εγώ ειμαι συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα.>>

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Shaqiri.
Πιθανή η απόκτηση του Shaqiri από τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com