Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι 8 της Liverpool στο Mundial!

Οι 8 της Liverpool στο Mundial!

Οι 8 της Liverpool στο Mundial!

Έχοντας ως δεδομένη τη δυναμική της ομάδας του Jurgen Klopp αλλά και το ταλέντο που διαθέτει στις τάξεις της, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της θα ταξιδέψουν στη Ρωσία με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι παίκτες;

Για το Βέλγιο, ο Νο2 τους, ο Simon Mignolet, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον Thibaut Courtois, μην έχοντας παίξει και πολλά παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool.

Για τη Βραζιλία ο Bobby Firmino, ο οποίος αναμένεται να παίξει ως αντικαταστάτης του Gabriel Jesus- τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε ως τώρα.
Η καταπληκτική χρονιά όμως του Bobby αλλά και το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ομαδικός παίκτης, μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες του για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Για την Κροατία, ο Dejan Lovren, σε ρόλο βασικού θέλει πολύ να ξεπεράσει το όριο των 40 συμμετοχών με την Εθνική ομάδα της χώρας του, και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Η Εθνική Αγγλίας διαθέτει μόλις δύο παίκτες των Κόκκινων, τους Trent Alexander- Arnold, ο οποίος σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ την Δευτέρα στην προπόνηση τους και τον Jordan Henderson!
Για κανέναν όμως από τους δύο παίκτες δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν ως βασικοί, και πιο πολύ για τον Henderson- ο οποίος μάλιστα ίσως να είναι και ο 2ος αρχηγός της Εθνικής, αφού θα πρέπει να πάρει τη θέση ενός εκ των Eric Dier και Jesse Lingard!
Ο Gareth Southgate δεν έχει αποκαλύψει πάντως ακόμα τα σχέδια του.
ο Arnold από τη δεξιά μεριά της άμυνας θα έχει ως κύριο «ανταγωνιστή» τον Kieran Trippier.

Η Αίγυπτος φυσικά θα έχει στις τάξεις της τον Mo Salah, ο οποίος παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του, αναμένεται- τουλάχιστον όλος ο πλανήτης ελπίζει σε αυτό, να παίξει στον 2ο αγώνα της Εθνικής της χώρας του.

Ο Marko Grujic, αφού εντυπωσίασε ως δανεικός με τα χρώματα της Cardiff στην Championship, είδε τους κόπους του να επιβραβεύονται με την κλήση του για συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ο Sadio Mane ,αναμένεται φυσικά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την ομάδα της Σενεγάλης, ενώ τέλος ο Adam Lallana, βρίσκεται σε φάση αναμονής όσο αφορά την κλήτευση του, για την περίπτωση που χρειασθεί να αντικαταστήσει κάποιον τραυματισμένο παίκτη της Εθνικής Αγγλίας.

Δεν θα δούμε τους Divock Origi, Emre Can, Fabinho,Naby Keita καθώς και τους Van Dijk και Gini( αφού η Εθνική Ολλανδίας δεν προκρίθηκε στα τελικά του Μουντιάλ).

Θα δούμε κάποιους πρώην, με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως τους Luis Suarez , Philippe Coutinho, Iago Aspas, Seb Coates και Pepe Reina, καθώς και κάποιους που ελπίζουμε να έρθουν σε μας, όπως τους Nabil Fekir και Ousmane Dembele!

Οι 8 της Liverpool στο Mundial!
Οι 8 της Liverpool στο Mundial!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com