Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άκυρος συναγερμός για Mane-Real Madrid!

Άκυρος συναγερμός για Mane-Real Madrid!

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας France Football, ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Liverpool Sadio Mane, φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τη Real Madrid για να ενταχθεί στην ομάδα της Μαδρίτης την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Mane ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του Klopp στον πρόσφατο τελικό του Uefa Champions League και η απόδοση του σίγουρα  ενθουσίασε τον Florentino Perez και τους ιθύνοντες της Real.

H ίδια ιστοσελίδα πάντως αναφέρει πως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς η ξαφνική αποχώρηση του Zinedine  Zidane από τον πάγκο της Βασίλισσας περιπλέκει αρκετά την κατάσταση. Λέγεται δηλαδή, πως ο Sadio αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ζidane και δεν είναι πλέον βέβαιο εάν ο διάδοχος του θα τον θέλει στη Μαδρίτη.

Από την άλλη, ο David Maddock, δημοσιογράφος της Mirror, δήλωσε στο Twitter πως ο Σενεγαλέζος σταρ της Liverpool έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2021 και δεν υπάρχει περίπτωση να του δοθεί το ελεύθερο να αποχωρήσει. Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Dominic King,  ο οποίος θεωρεί πως η διοίκηση της Liverpool δεν θα τον παραχωρήσει.

Επίσης , είναι αρκετά πιθανό η Real να θέλει να ασκήσει μιας μορφής πίεση στους κύριους μεταγραφικούς της στόχους (π.χ Eden Hazard­) μέσω αυτής της φημολογίας. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως τόσο ο Salah όσο και ο Mane θα έχουν στα χέρια τους προτάσεις ανανέωσης από τη διοίκηση της Liverpool και αναμένεται να τις αξιολογήσουν.

Απίθανο το σενάριο για Mane-Real Madrid.
Απίθανο το σενάριο για Mane-Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com