Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard έχει στο στόχαστρο 2 παίκτες της Liverpool;

Ο Gerrard έχει στο στόχαστρο 2 παίκτες της Liverpool;

Ο Steven Gerrard έγινε ο τεχνικός των Rangers και η εμπειρία που αποκόμισε από τους U18 της Liverpool, φαίνεται να τον έκανε να θέλει να υπογράψει ένας παίκτης από τους Reds.

Σύμφωνα με την Evening Times, αυτός ο παίκτης είναι ο Ovie Ejaria και ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Liverpool, τον βλέπει σαν μια πιθανή λύση για το κέντρο. Στο μυαλό του έχει τον δανεισμό από τη Liverpool έτσι ώστε ο 20χρονος να κάνει την είσοδο του στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Μάλιστα, εικάζεται ότι στις επόμενες 48 ώρες θα έχει πραγματοποιηθεί η συμφωνία.

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ως δανεικός στη Sunderland. Έκανε 11 εμφανίσεις, βρίσκοντας δίχτυα μια φορά, αλλά οι «Μαύρες Γάτες» δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Άγγλος είναι ο Dominic Solanke. Φαίνεται να έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του νεαρού striker, ο οποίος όμως δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα της Liverpool. Παρόλα αυτά, ο παίκτης των Reds δεν είναι βέβαιος για το αν θέλει να δοθεί δανεικός.

O Steven Gerrard θέλει Ejaria και Solanke, σύμφωνα με αναφορές.
O Steven Gerrard θέλει Ejaria και Solanke, σύμφωνα με αναφορές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com