Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση της Liverpool για Fekir!

Η απάντηση της Liverpool για Fekir!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Fekir θα γίνει ο αντικαταστάτης του Salah.

Από χθες το βράδυ είχε αναπτυχθεί στα Γαλλικά μέσα έντονη φημολογία για την υπόθεση του Nabil Fekir. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως μέσα στην ημέρα ή το αργότερα μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η μετακινησή του στους Reds.

Κάτι τέτοιο, όμως δεν ισχυεί, καθώς όπως αναφερεί η ίδια η Liverpool : δεν βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη ή ότι δεν θα προχωρήσει την υπόθεση του Γάλλου άσου.

Η Liverpool ενδιαφερέται ζεστά για τον Nabil Fekir και θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στη Lyon (ύψους λογικά 60 εκατομμυρίων λιρών) για την απόκτηση του.

Ο Jürgen Klopp βλέπει στο πρόσωπο του Fekir τον ιδανικό αντικαταστάτη του Philippe Coutinho, που αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον σύλλογο και παράλληλα ένα σημαντικό κομμάτι στο πάζλ που φτίαχνει ο ίδιος.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι, ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Melwood, για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις, όπως ανέφεραν οι Γάλλοι.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση του Nabil, είναι πως παρά τον ενδιαφέρον της Bayern Munich για τον παίκτη σύμφωνα με τον μάνατζέρ του δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή των δύο πλευρών. Για τον Fekir λέγεται πως, ενδιαφέρεται και η Atletico Madrid.

Αναμένεται η επίσημη κρούση της Liverpool για τον Fekir
Δεν είναι κλεισμένος από τη Liverpool ο Nabil Fekir.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com