Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συζητήσεις με Bordeaux για τον Malcom!

Συζητήσεις με Bordeaux για τον Malcom!

Malcom

Η Liverpool συνεχίζει το μεταγραφικό της σχεδιασμό μετά την απόκτηση του Fabinho και σύμφωνα με τους Γάλλους ενδιάφερεται για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Bordeaux, Malcom.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι άνθρωποι της Liverpool, αλλά και της Chelsea συναντήθηκαν με εκείνους της Γαλλικής Bordeaux, για την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Ο Malcom έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Bordeaux, ότι θα αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Μέχρι τώρα, όμως δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.

Για τον εξτρέμ της Bordeaux ενδιαφέρθηκε έντονα η Arsenal ( για αντικαταστάτη του Alexis Sanchez)  και η Tottenham κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η μεταγραφή τελικά δεν ολοκληρώθηκε σε κανέναν από τους δύο συλλόγους.

Η Liverpool και η Chelsea δεν φαίνεται να έχουν κάνει κάτι περισσότερο από μια απλή συζήτηση για την περίπτωση τοφ Malcom, τη στιγμή που η Inter δείχνει να έχει ένα πιο ζεστό ενδιαφέρον.

Σημαντικό για την υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι, ότι η Bordeaux δεν πρόκειται να πουλήσει τον παίκτη με λιγότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρόνος άσος σκόραρε 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη της Bordeaux τη φετινή σεζόν και παράλληλα το καλύτερο περουσιακό της στοιχείο.

Πολύ καλή σεζόν πραγματοποίησε στη Γαλλία ο Malcom.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com