Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της σεζόν ο Lucas Leiva με τη βοήθεια των φίλων της Liverpool!

Παίκτης της σεζόν ο Lucas Leiva με τη βοήθεια των φίλων της Liverpool!

Καλύτερος παίκτης της Ss Lazio για τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Lucas Leiva!

Ο Lucas Leiva αποχώρησε το καλοκαίρι από το Anfield με προορισμό τη Ρώμη, ώστε να μπορέσει να παίζει ξανά βασικός, καθώς οι συμμετοχές του τις τελευταίες σεζόν με την ομάδα του Merseyside ήταν περιορισμένες και κατά κύριο λόγο ως αλλαγή.

Μόλις στη πρώτη του σεζόν μακριά από το Anfield στην Ευρώπη, Ο Leiva  πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν ως βασικός με την Lazio και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της φετινής σεζόν. Βέβαια, χρειάστηκε και τη βοήθεια των οπαδών της Liverpool, οι οποίοι τον ψήφισαν αμέτρητες φορές στην ιστοσελίδα του Ιταλικού συλλόγου, ώστε να είναι εκείνος που θα πάρει τελικά το βραβείο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος σκόραρε 4 φορές σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα της Lazio σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε ένα τίτλο, το Ιταλικό Super Cup εναντίον της Juventus.

Αν και για πολλούς ο Ciro Immobile θα έπρεπε να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της σεζόν με τα 41 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις, οι οπαδοί της Liverpool έδειξαν για μια ακόμη φορά την αγαπή τους για τον Lucas Leiva, αναδεικνύοντας εκείνον πολυτιμότερο της σεζόν.

Ο Lucas ήταν από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας κατά την παραμονή του στο Liverpool και όπως φαίνεται αυτή η σχέση κρατάει καλά και από τις δύο πλευρές.

Ο Lucas σε μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις με τη φανέλα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com