Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαφωνία Klopp – Διοίκησης?

Διαφωνία Klopp – Διοίκησης?

Ο Alisson Becker παραμένει διακαής πόθος του Jurgen Klopp αλλά και μεγάλης μερίδας φιλάθλων των Κόκκινων.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει συνδέσει το όνομα του με αυτό της Liverpool, αρκετά πριν τον τελικό του Champions League, όπου τα λάθη του Loris Karius, συνετέλεσαν στην ήττα από τη Real Madrid.

Προφανώς μετά τον εφιάλτη που έζησε στο Κίεβο ο Karius, η απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα έγινε πλέον επιτακτική ανάγκη για τη Liverpool!

Σύμφωνα όμως με την Mirror η διοικητική ιεραρχία του Anfield δεν ενδιαφέρεται για τον Alisson, αλλά για τον Jan Oblak της Atletico Madrid, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Η Διοίκηση λοιπόν του Anfield θεωρεί- σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι ο Σλοβένος τερματοφύλακας ο οποίος πέρυσι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 22 αγώνες, τρεις περισσότερους μάλιστα, από τον Marc- Andre Ter Stegen της Barcelona, αξίζει τα 89 εκατομμύρια λίρες για να σπάσουν το συμβόλαιο του και να τον φέρουν στο Merseyside!

Ο ίδιος ο Oblak είχε δηλώσει παλιότερα :»Υπάρχει ακόμα το συμβόλαιο που έχω υπογράψει για δύο ακόμα χρόνια. Κανένας δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον, ούτε εγώ ο ίδιος.» υπονοώντας ότι δεν θα ήταν αρνητικός σε μεταγραφή του σε ομάδα που θα θεωρούσε ο ίδιος κατάλληλη για την εξέλιξη της καριέρας του.

Θυμίζουμε πάντως ότι PSG, Juventus και Arsenal έχουν εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com