Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλαξε αριθμό ύστερα από απειλές ο Sergio Ramos!

Άλλαξε αριθμό ύστερα από απειλές ο Sergio Ramos!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ, ο αρχηγός της Real Madrid, δέχτηκε ανώνυμες, τηλεφωνικές απειλές για τη ζωή του, ύστερα από το σκληρό μαρκάρισμα σε βάρος του Mohamed Salah στον πρόσφατο τελικό του Champions League.

Μάλιστα, λέγεται πως τόσο ο ίδιος όσο και αρκετά μέλη της οικογένειάς του, αναγκάστηκαν να αλλάξουν αριθμό τηλεφώνου για να «ξεφύγουν» από τα δίχτυα των haters.Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για την ανακάλυψη των δραστών.

Για την ιστορία, ο Sergio Ramos είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών, καθώς με την αντιαθλητική -κατά πολλούς- ενέργειά του στο 30ο λεπτό του τελικού, ανάγκασε τον φετινό ηγέτη της Liverpool να αποχωρήσει τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Ο τραυματισμός αυτός, έθεσε αρχικά σε κίνδυνο τη συμμετοχή του «Φαραώ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και δημιούργησε ένα έντονο κύμα μίσους προς το πρόσωπο του κεντρικού αμυντικού της Βασίλισσας. Ο Αιγυπτιακός λαός δε δίστασε να εκφράσει την οργή του, συλλέγοντας υπογραφές για την τιμωρία του Ramos από την UEFA,ενώ Αιγύπτιος δικηγόρος του άσκησε μήνυση ζητώντας αποζημίωση 1 δις. Ευρώ!

Συνεχείς απειλές δέχεται ο Ramos.
Συνεχείς απειλές δέχεται ο Ramos.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com