Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει τα πλάνα της χωρίς τον Alisson η Roma!

Κάνει τα πλάνα της χωρίς τον Alisson η Roma!

Αναμένει προτάσεις για Alissson η Roma.

Είναι γνωστό, ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Roma, Alisson Becker και από τη Liverpool, αλλά και από άλλους συλλόγους, όπως η Chelsea και η Real Madrid.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από το Olimpico το καλοκαίρι, μετά το Παγκόσμιο κύπελλο, στο οποίο θα δώσει το παρών.

Η Ιταλική ομάδα, όπως αναφέρει η Corriere Dello Sport έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τον αντικαταστάτη του Alisson. Ο εκλεκτός φαίνεται να είναι ο Γερμανός τερματοφύλακας της Bayer Leverkusen, Bernd Leno. Μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και η ομάδα της Ρώμης έχει ενημερωθεί για την τιμή που κοστολογείται ο Leno.

Όπως έχει γίνει γνωστό κατά τις τελευταίες μέρες η Roma θέλει ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσει τον Alisson.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια, ενώ θα αγωνιστεί ως βασικός στα γήπεδα της Ρωσίας με τα χρώματα της εθνικής Βραζιλίας. Δυο σημαντικοί παράγοντες, στους οποίους ποντάρει ο Ιταλικός σύλλογος και ανεβάζει τόσο πολύ την τιμή του Alisson.

Σε 28 συμμετοχές στη Serie A ο Βραζιλιάνος κράτησε ανέπαφη την εστία του 17 φορές, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Roma.

Οι Reds, του Jürgen Klopp είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν σε απόκτηση τερματοφύλακα το φετινό καλοκαίρι.

Δεν θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν στο Olimpico ο Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com