Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φήμες για Ousmane Dembélé!

Νέες φήμες για Ousmane Dembélé!

Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Γάλλου άσου της Barcelona Ousmane Dembélé για τα μεταγραφικά της Liverpool.

Είναι ένα όνομα, το οποίο έχει ακουστεί έντονα ότι ενδιαφέρει τους Reds κυρίως, όμως από την πλευρά των Ισπανών, οι οποίοι τον στέλνουν για ακόμη μια φορά στο Anfield.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Mundo Deportivo να γράψει για την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ. Όπως αναφέρει, ο Jürgen Klopp θα ήθελε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Barcelona, αλλά κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει ο Mohamed Salah απο τη Liverpool.

Αν προχωρήσει η μεταγραφή του Dembélé στο Anfield θα είναι με τη μορφή δανεισμού από την Barcelona. Οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον Antoine Griezmann από την Atletico Madrid και όπως είναι λογικό θα του δώσουν και φανέλα βασικού.

Οπότε, τα πράγματα για τον Ousmane Dembélé θα παραμείνουν δύσκολα στο Camp Nou και από το να περάσει ακόμη μια σεζόν εκτός βασικής ενδεκάδας είναι καλύτερο να δοθεί κάπου δανεικός.

Αν τελικά ο Dembélé έρθει στο Anfield θα μπορέσει να δοκιμαστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και παράλληλα να δώσει πολύτιμες βοήθειες στις προσπάθειες των Reds για κατάκτηση τίτλων την επόμενη σεζόν.

Πιθανή η απόκτηση του Dembélé με δανεισμό σύμφωνα με τους Ισπανούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com