Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Jürgen Klopp!

Καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Jürgen Klopp!

Μεγάλη διάκριση για τον Γερμανό προπονητή της Liverpool, Jürgen Klopp, καθώς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής του κόσμου από το Γερμανικό περιοδικό Kicker.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκαν 248 ποδοσφαιριστές από τις 18 ομάδες της Bundesliga και ο Jürgen Klopp κατάφερε να νικήσει στο νήμα τον Pep Guardiola, για να ανακηρυχθεί ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Klopp συγκέντρωσε το 35.7% των ψήφων και πέρασε το 31% του Ισπανού προπονητή της Manchester City.

Στις επόμενες θέσεις βρέθηκαν ο πρώην προπονητής της Bayern Munich, Jupp Heynckes και ο πρώην πλέον προπονητής της Real Madrid, Zinedine Zidane, με το ίδιο ποσοστό ψήφων, 10.1%.

Ο προπονητής των Reds μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του Champions League από την Real Madrid του Zinedine Zidane, ωστόσο ο Γερμανός πέτυχε μια πολύ σπουδαία διάκριση και παράλληλα μια νίκη απέναντι στον Ισπανό προπονητή της Manchester City και τον νικητή του Champions League επί τρία συναπτά έτη, Zidane.

O Klopp έχει συμπληρώσει τρείς σεζόν στο Anfield και έχει οδηγήσει τη Liverpool σε 2 Ευρωπαϊκούς τελικούς και σε έναν τελικό League Cup, χωρίς όμως να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.

Για την επομένη σεζόν υπάρχει αισιοδοξία, ότι η Liverpool με τις κατάλληλες κινήσεις θα επιστρέψει στην κορυφή και ο ίδιος θα κατακτήσει τα πρώτα του τρόπαια με την Liverpool.

O Klopp μετά τον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com